Per dag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy

Roy

16/04/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Hoi,
Ik zoek een scriptje dat 1x perdag de database leeghaalt (een qeury dan)
ik heb al dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("UPDATE leden SET gestemt=0");
?>

maar ik kan niet echt werken met die time functie's ik wil dat om 12 uur (klokgelijkt) dat script wordt uitgevoert.

Misschien heeft iemand die

Tnx
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:47:02
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/04/2008 20:46:00
 
Hipska BE

Hipska BE

16/04/2008 20:50:00
Quote Anchor link
je houdt alle stemmen per persoon bij, en dan kijk je of er in een tijdsrange van 24u al een stem is geweest

zo ja dan blokkeren, zo nee dan mag ie stemmen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/04/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Cronjobs zijn (bijna) nooit nodig. Het is overigens "gestemd", met een d.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/04/2008 20:57:00
Quote Anchor link
Hallow ik weet ook niet meer wat ik moet hoor

De ene zit te zeuren dat ze gewoon antwoord op hun vraag willen. Doe ik dat is het weer niet goed.

Nog even en ik ga in staking :P
 
Roy

Roy

16/04/2008 21:24:00
Quote Anchor link
iemand een sugestie ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/04/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Ja, wat Hipska zei.
 
Roy

Roy

16/04/2008 21:48:00
Quote Anchor link
en verder dit klopt niet hoe moet dit ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($row['gestemt'] >= $aantalst){
?>

die aantalst doet het niet
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

16/04/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 16.04.2008 21:48:
en verder dit klopt niet hoe moet dit ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($row['gestemt'] >= $aantalst){
?>

die aantalst doet het niet


Jaah...tuurlijk...

?

"Hij doet het niet" is een nogal vage term die nogsteeds veel mensen gebruiken.
Is er een error?
 
Hipska BE

Hipska BE

16/04/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Dit probleem moet je in SQL gaan oplossen, niet in php...
 
Roy

Roy

16/04/2008 21:55:00
Quote Anchor link
maar die variable $aantalst staat gelijk aan 12 maar dat pakt hij niet
 
Roy

Roy

16/04/2008 21:56:00
Quote Anchor link
nee geen error niks
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

16/04/2008 21:57:00
Quote Anchor link
Misschien wordt het iets duidelijker als je vertelt wat het wel of niet doet.
Het stukje code dat je gaf bevat geen fouten, dus zal het ergens anders aan moeten liggen.
 
Hipska BE

Hipska BE

16/04/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 16.04.2008 21:55:
maar die variable $aantalst staat gelijk aan 12 maar dat pakt hij niet
zie deze reactie:
Hipska schreef op 16.04.2008 21:53:
Dit probleem moet je in SQL gaan oplossen, niet in php...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.