PG sql error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

dennis

27/09/2009 12:22:00
Quote Anchor link
SQL error:

ERROR: operator does not exist: character varying + integer
HINT: No operator matches the given name and argument type(s). You may need to add explicit type casts.
In statement:
UPDATE woningaanbod SET status = 'te koop' WHERE in_verkoop_dagnr + 42 < to_char(NOW(),'DDD') AND in_verkoop_dagnr + 42 <= 366 AND status = 'nieuw in verkoop'

wie kan mij helpen

met vriendelijke groet,
dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:17:17
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/09/2009 12:27:00
Quote Anchor link
Welk veldtype is 'in_verkoop_dagnr'? Zo te zien probeer je een string bij een int op te tellen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.