photoshopper gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Naam Loos

Naam Loos

25/10/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Ik zoek: Iemand die een logo voor de site: www.sport-zoeken.nl kan maken. Het logo moet bij de huidige layout horen.Eisen: weinig, in iedergeval een ervaren photoshopper.
Budget: Later overeen te komen!

Interesse? PM me!!
 
PHP hulp

PHP hulp

30/11/2023 06:42:26
 
ArendJan

ArendJan

25/10/2008 21:36:00
Quote Anchor link
Ik kan je wel helpen, maar ik denk dat de layout ook nog wel een tikkie leuker kan!? Is de bedoeling echt alleen een logo?

Grt
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/10/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Check je PM ;)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.