php 5.0 (ofzo)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Harmen

harmen

08/04/2007 20:47:00
Quote Anchor link
ik heb een php programma gedownload maar ik snap er niks van. ik ben er nog net achter dat je de php codes kan importeren via php 5.0 ik heb het eerder gehad maar ik heb het op http://www.php.net gehadd maar de P.C. is gereset maar ik snap er niks meer van want ik heb net een gratis host gevonden. zou imand met privé berichten daarmee kunnen helpen. m'n droom is om een RPG game te maken. ik hoop snel op reactie. (geen uitroepteen:-) )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:33:36
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

08/04/2007 20:51:00
Quote Anchor link
k snap jou probleem denk ik niet helemaal..
wat bedoel je moet codes importeren..
verder uitleggen en mischien wat punten, komma's, enters en Hoofdletters gebruiken??
 
Harmen

harmen

08/04/2007 20:53:00
Quote Anchor link
weet je! ik download dat programma en dan snap ik het niet meer. zou iemand me een download linkk kunnen geven want dan kan ik weer verder!

van degene die deze topic begonnen is
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/04/2007 20:55:00
Quote Anchor link
harmen schreef op 08.04.2007 20:53:
weet je! ik download dat programma en dan snap ik het niet meer. zou iemand me een download linkk kunnen geven want dan kan ik weer verder!

van degene die deze topic begonnen is


Probeer Xampp eens, dat kan niet missen dat snapt iedereen
 
Harmen

harmen

08/04/2007 20:57:00
Quote Anchor link
zal ik doen!
ik kom er morgen denk nog wel op terug!
 
Frank -

Frank -

08/04/2007 20:59:00
Quote Anchor link
Quote:
m'n droom is om een RPG game te maken
Ok, maar leer dan eerst PHP en SQL. Voor een beetje (goede) game zul je flink wat kennis en ervaring in huis moeten hebben.
 
Harmen

harmen

08/04/2007 21:00:00
Quote Anchor link
t is dat ik eerst een clan site met inlog systeem nogig heb!!!
 
Menno

menno

08/04/2007 21:10:00
Quote Anchor link
dat is ook niet niks om zo'n site te maken.
als je namelijk nog niet eens weet wat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php  ?>
betekent
dan is een inlog systeem zelf maken al heel wat :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door menno
 
Harmen

harmen

08/04/2007 21:11:00
Quote Anchor link
nee van een PHPhulp script
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door harmen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
@ harmen:

• je zult een aantal tussendoelen moeten stellen. Nu zelf een RPG programmeren is zo te zien te hoog gegrepen voor je.

• please, eindig niet elke zin met een uitroepteken. Het staat zo schreeuwerig.
 
Menno

menno

08/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
ja, maar je zult hem moeten aanpassen aan jou wensen,
dus meer velden om gegevens in te vullen enzo,
dan zul je toch een tutorial moeten volgen om te begrijpen hoe hij werkt
 
Dizzy

Dizzy

08/04/2007 21:15:00
Quote Anchor link
lol :) is een standaard instelling : Ik plak even een paar scriptjes bijeen prul er wat aan en zet het online ...
Wacht maar tot waneer de fouten komen :) en de members beginnen te klagen ... als je de scripts zelf niet ontleed of schrijft kan je die problemen moeilijk oplossen :)
 
Harmen

harmen

08/04/2007 21:16:00
Quote Anchor link
JA, maar weet iemand een site waar je php 5.2.1 kan downloaden want ik heb daar geen instal bij gekregen.
 
Winston Smith

Winston Smith

08/04/2007 21:28:00
Quote Anchor link
OK, PHP is volgens mij nog te hoog gegrepen voor je. Maar goed, wat je nodig hebt is een webserver. Google eens op Apache webserver, lees handleidingen (!), installeer Apache. PHP installeer je daarboven op en kan dus niet alleen draaien (niet voor wat jij wil althans).
Daarnaast zal je een database willen, gebruik daarvoor MySQL of, als je Frank niet tegen je wilt krijgen, PostgreSQL.

Maar makkelijker is het om XAMPP te downloaden zoals Klaasjan hierboven al zei. En koop een boek, of neem tutorials en handleidingen door.
 
Frank -

Frank -

08/04/2007 21:30:00
Quote Anchor link
WAMP, MAMP, Xampp, Google daar maar eens op.

Eigen initiatief wordt op prijs gesteld en daar bereik je ook veel meer mee. Een rgp-game komt dan binnen bereik...
 
Menno

menno

08/04/2007 21:33:00
Quote Anchor link
jh ik heb zelf ook een rpg game gemaakt en ik ben al een jaar actief in php
en het is zelfs voor mij nog redelijk moeilijk.
al die aanvals scripts en pvp systemen snap je dan ook niks meer van als je het allemaal zo onoverzichtelijk hebt gescript.

dus eerst goed leren scripten en netjes.
dus met tabs enzo.
dan doe je jezelf voor later een heel groot plezier en hoe beter je word hoe leukere dingen je kan maken met php
 
Winston Smith

Winston Smith

08/04/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Zullen we in het andere topic verdergaan?
 
Dizzy

Dizzy

08/04/2007 21:37:00
Quote Anchor link
idd :) alleen jammer dat je er zoveel tijd voor nodig hebt ;) ben nu al mss een maandje mee bezig en zit nog maar in 1/3 van PHP5 en MySQL:het complete handboek :) en ik heb niet meer gedaan dan elke tekst gelezen en elk scriptje ontleed ... zo leer je tenminste bij :)
 
Harmen

harmen

08/04/2007 21:39:00
Quote Anchor link
okeej maar ik moet nu stoppen dus kan geen berichten meer beantwoorden :-(
 
Chris

Chris

08/04/2007 22:41:00
Quote Anchor link
Hij had het over een RPG game. Als ik dit zo lees is hij nog lang bezig :p
Ben er namelijk zelf ook 1 aan het maken, maar als je het echt orgineel wilt doen ben je zeker een half jaar bezig, terwijl je dan nog enige kennis heb :p
 
Menno

menno

08/04/2007 22:53:00
Quote Anchor link
nouja, een halfjaar is ook aardig ruim
ik heb een rpg gemaakt.
met vecht systeem,pvp systeem pm boxen forum,markt,winkels en ik was daar denk 2maanden mee bezig.
als je gewoon elke keer een beetje updates doet dan kom je echt een heel eind.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.