php 6

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Takke

takke

10/12/2007 18:25:00
Quote Anchor link
Dag jongens en meisjes...

misschien nog overbodig maar is er ergens al een boek/uitleg van wijzigingen in php 6.. ben net druk aan het leren en zie dat er voor mysql_connect(); al een nieuw manier is. iets met new PDO(""):

Mischien op de officiele site???

Wil dit graag gelijk gebruiken zodat ik niet de oude slechte manieren blijf doorzetten.


Gr.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:37:12
 
Thijs X

Thijs X

10/12/2007 18:28:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.