PHP als javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthijs Vos

Matthijs Vos

01/11/2013 16:35:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een js-pagina die in de head van mijn index.php word aangeroepen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type="text/javascript" src="js/js.php"></script>


Vervolgens zorg ik met een header er voor dat deze .php word geïnterpreteerd als js. Dat werkt prima. Als ik nu echter in mijn index.php een SESSION aanmaak en deze in de js.php probeer uit te lezen krijg ik niks terug. Dit is de code die in mijn js.php staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

Header("content-type: application/x-javascript");
    ?>
alert('<? echo $_SESSION['ID']; ?>'); <?php
?>


Weet iemand hoe dit kan?

SOLVED:
Oke, dit is niet echt slim van me. Was gewoon de session_start vergeten.
Gewijzigd op 01/11/2013 16:50:21 door Matthijs Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:40:27
 
Wouter J

Wouter J

01/11/2013 17:02:53
Quote Anchor link
Je mist session_start()
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.