PHP Array omzetten in tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen van Rooij

Jeroen van Rooij

29/09/2010 19:42:50
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid om een array om te zetten naar een tabel.
Ik heb de volgende arrays:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$woonkamer     = array('tafels' => 10, 'stoelen' => 10);
$bestek        = array('vorken' => 5, 'messen' => 6, 'lepels' => 7);
$servies    = array('borden' => 5, 'kopjes' => 6, 'schalen' => 2);

Heeft iemand enig idee hoe ik dit nu automatisch genereer in een tabel?

Alvast bedankt!

Mvg
Gewijzigd op 29/09/2010 19:43:14 door Jeroen van Rooij
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 08:04:05
 
Martijn B

Martijn B

29/09/2010 19:43:57
Quote Anchor link
Over wat voor tabel hebben we het?

Database tabel
HTML tabel

Edit:


Ik vermoed een HTML tabel?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
echo '<table>';
foreach( $array as $sleutel => $waarde )
{

  echo '<tr><td>' . $waarde . '</td></tr>';
}

echo '</table>';
?>
Gewijzigd op 29/09/2010 19:46:39 door Martijn B
 
Jeroen van Rooij

Jeroen van Rooij

01/10/2010 11:10:37
Quote Anchor link
Inderdaad een HTML tabel, bedankt voor de snelle reactie.
Lees hem echter nu pas. Ik ga er binnenkort weer mee aan de slag en kijk dan of het werkt, het ziet er in ieder geval wel uit alsof het helemaal klopt.

Hartstikke bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.