php bestanden en mappen schijden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Olivier -

olivier -

06/01/2012 22:54:23
Quote Anchor link
dag leden ,

ik heb het volgende php script
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    if ($dir = @opendir("server/"))
                        {

                        while (($file = readdir($dir)) !== false)
                        {

        if ($file != '.' && $file != '..')
                {


                                
                echo('<a href="?file='.$file.'">'.$file.'</a> <br />');
                                    }
                                }

                                closedir($dir);
                                }

?>

uitkomst
Quote:
banned-ips.txt
banned-players.txt
Bukkit server
Minecraft_Server.exe
ops.txt
server.log
server.properties
start.bat
white-list.txt
world

ik heb nu de 2 mappen
world en bukkit server.
hoe laat ik nu het script kijken of het een bestand of een map is?
mijn gehele code is
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
    echo '<style> a {color:#000000;text-decoration: none;}
                #center { width:900px;margin:0 auto; }
    </style>'
;
    echo '<div id="center"> <div style="float:left;width:200px;">';
    if ($dir = @opendir("server/"))
                        {

                        while (($file = readdir($dir)) !== false)
                        {

        if ($file != '.' && $file != '..')
                {


                                
                echo('<a href="?file='.$file.'">'.$file.'</a> <br />');
                                    }
                                }

                                closedir($dir);
                                }

                                echo '</div>';
                                echo '<div id="center"> <div style="float:left;width:700px;">';
                                if(isset($_GET['file']))
                                    {

                                    if(file_exists('server/'.$_GET['file']))
                                        {

                                    echo ' >> '.$_GET['file'];    
                                    echo '<textarea style="width:650px;height:200px;">';
                                    $bestand = 'server/'.$_GET['file'];
                                    $file = fopen($bestand, "r");
                                    $Data = fread($file, 512);
                                    fclose($file);
                                    print htmlentities($Data);
                                    echo '</textarea>';
                                        }
                                    }
    
                                ?>

</div>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:25:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 23:03:00
Quote Anchor link
is_file(), is_dir()
 
Olivier -

olivier -

06/01/2012 23:18:52
Quote Anchor link
Ja daar was ik ook al bijgekomen maar dat ging hopeloos is,
zou je me iets meer uitleggen willen/kunnen geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 23:22:03
Quote Anchor link
Olivier Beste op 06/01/2012 23:18:52:
Ja daar was ik ook al bijgekomen maar dat ging hopeloos is,

Wat lukte er niet aan?
 
Olivier -

olivier -

06/01/2012 23:32:09
Quote Anchor link
het scheide van de bestanden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 23:33:28
Quote Anchor link
vertel.
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 23:38:07
Quote Anchor link
Waarom kijk je niet gewoon of het bestand een extensie heeft? In Bukkit zelf hebben alle bestanden extensies dus als je nakijkt welke 'bestanden' geen extensie hebben weet je welke 'bestanden' eigenlijk folders zijn.

p.s.: Minecraft FTW
Gewijzigd op 06/01/2012 23:39:05 door Eddy B
 
Olivier -

olivier -

06/01/2012 23:39:16
Quote Anchor link
ja dat is waar ik op uit wil komen maar ik krijg dat niet gescheiden licht dat aan mij of is dat heel moeilijk>?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2012 23:39:57
Quote Anchor link
Wordt leuk bij .htaccess
Of bij andere directories met een punt erin.
 
Olivier -

olivier -

06/01/2012 23:40:42
Quote Anchor link
die zijn/komen er niet dus dat zou niet uitmaken.
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 23:41:22
Quote Anchor link
@Aar, dat heeft Bukkit niet. Maar inderdaad, dat geldt alleen voor dit systeem.

@Olivier, explode()

Toevoeging op 06/01/2012 23:43:48:

Sorry, ik bedoel strstr()
 
Olivier -

olivier -

07/01/2012 00:06:02
Quote Anchor link
is er ook een manier op alle bestanden zonder mappen eruit te halen en met en andere code alle mappen eruit te halen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 00:06:37
Quote Anchor link
Olivier Beste op 06/01/2012 23:40:42:
die zijn/komen er niet dus dat zou niet uitmaken.

Weet je niet...
 
Olivier -

olivier -

07/01/2012 00:07:52
Quote Anchor link
.htaccess is niet nodig want dank komt web.conf
en de de rest kan ook gewoon zonder .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.