php bot > rehash

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

DaeDaluz

DaeDaluz

19/03/2005 15:28:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een php-botje draaien maar aangezien ik um niet zelf kan herstarten vroeg ik me af of er een manier is om het script helemaal te herladen. of een included file herladen.

Ik heb zelf geen idee hoe ik dit moet aanpakken dus alle hulp is meer dan welkom :)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:51:39
 
DaeDaluz

DaeDaluz

19/03/2005 19:29:00
Quote Anchor link
ik zat miss te denken aan exec() zou je daarmee een php file kunnen starten?
 
Han eev

Han eev

19/03/2005 19:52:00
Quote Anchor link
zou kunnen als je linux hebt...
 
DaeDaluz

DaeDaluz

19/03/2005 20:31:00
Quote Anchor link
dat is dan al een aardig groot opstakel :o)

iemand een idee voor een windoos server?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.