PHP bruteforcer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

22/04/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Voor de mensen die altijd al een simpele bruteforcer wilde hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

set_time_limit(0);

function
microtime_float()
{

    list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
    return ((float)$usec + (float)$sec);
}


$time_start = microtime_float();

$hash = md5('aaaaaaa');

for ($i = 'a';;$i++) { if(md5($i) == $hash) { echo $hash.' = '.$i.'<br />'; break; } }

$time_end = microtime_float();
$time = $time_end - $time_start;

echo 'script had '.$time.' seconden nodig om deze hash te bruteforcen.';

?>


bij mij deed ie er 376.00264883041 seconden over om md5('aaaaaaa'); te bruteforcen;)

E6750 2,66 Ghz dual core
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:47:13
 
Dennis

dennis

22/04/2008 22:40:00
Quote Anchor link
LOL
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

22/04/2008 22:40:00
Quote Anchor link
dennis schreef op 22.04.2008 22:40:
LOL


Post dan wel iets nuttigs..
 

22/04/2008 23:02:00
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

22/04/2008 23:14:00
Quote Anchor link
start bruteforcing5d793fc5b00a2348c3fb9ab59e5ca98a = aaaaaaa
script had 1291.3558569 seconden nodig om deze hash te bruteforcen.

^^

had overigens wel allerlei andere (zware) programma's draaien
 

22/04/2008 23:16:00
Quote Anchor link
Oftewel, bij jou, mebus deed ie er ongeveer 6.3 minuut over, bij Terrence: 21.5 minuut.
Verder denk ik dat het niet heel handig is om het in php te doen, php gaat niet het efficienst om met de rekenkracht van je computer.
Ook is dit dus een heel simpele bruteforcer, complexere kunnen gebruik maken van rainbowtabels e.d.
Oke, mijn computer is een kut computer, dus die gaat het toch niet onder de 45 minuten redden. Ik knal hem er uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.