PHP CODE | kleurtjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

- Pepijn  -

- Pepijn -

12/02/2012 14:09:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php


$str
= str_replace('', '<div style="border: #000 1px dotted; padding: 5px; background-color: #ff333"><small>PHP CODE:</small><br />', $str);
$str = str_replace('', '</div>', $str);

?>


Dit heb ik nu maar,

ik wil dus de strings groen echos blauw
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? tags rood ...


Iemand enig idee
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:52:24
 
- SanThe -

- SanThe -

12/02/2012 14:11:17
Quote Anchor link
Waar heb je het over?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

12/02/2012 14:12:05
Quote Anchor link
Je bedoelt in het programma waarmee je een script maakt?
Hier op de site?

Wat is er mis met de standaard kleuren?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

12/02/2012 14:12:28
Quote Anchor link
Ik wil de text in hilight

Toevoeging op 12/02/2012 14:13:10:

Obelix en Idefix op 12/02/2012 14:12:05:
Je bedoelt in het programma waarmee je een script maakt?
Hier op de site?

Wat is er mis met de standaard kleuren?


Nee op mijn site kunnen ze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tags gebruiken net als hier maar het moet hilight
 
Jaron T

Jaron T

12/02/2012 14:14:41
 
Jens erd

Jens erd

12/02/2012 14:15:14
Quote Anchor link
http://php.net/manual/en/function.highlight-string.php

edit: spuit 11..
Gewijzigd op 12/02/2012 14:15:44 door Jens erd
 
- SanThe -

- SanThe -

12/02/2012 14:15:58
Quote Anchor link
Zie php.net:
* highlight_file
* highlight_string
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

12/02/2012 14:22:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$str = str_replace("", "<h3>PHP CODE:</h3><div style='border: #000 1px dotted; padding: 5px; background-color: #ff333'>highlight_string('", $str);
$str = str_replace("", "')</div>", $str);


lukt echt :00
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/02/2012 14:27:02
Quote Anchor link
Was hier ook al,

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/error/82622/

Let eens goed op de apostrofjes en puntjes. Dan gaat het vast wel werken. Niet copy paste. Oh hij werkt niet dump het hier maar. Maar kijk eerst zelf ook even wat er fout kan zijn.
 
Jaron T

Jaron T

12/02/2012 14:41:24
Quote Anchor link
Pepijn --- op 12/02/2012 14:22:27:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$str = str_replace("", "<h3>PHP CODE:</h3><div style='border: #000 1px dotted; padding: 5px; background-color: #ff333'>highlight_string('", $str);
$str = str_replace("", "')</div>", $str);


lukt echt :00


Jij hebt echt al tientallen topics aangemaakt met syntax problemen en je luistert/leest ook echt niet wat andere zeggen...
 
Wouter J

Wouter J

12/02/2012 14:49:57
Quote Anchor link
En voor andere kleuren in je syntax (wat ik trouwens niet aanraad, ik zou gewoon de algemene kleuren gebruiken) kun je dit aanpassen met ini_set of je php.ini file bewerken, of het bewerken doen met .htaccess.

Meer informatie: http://php.net/manual/en/misc.configuration.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.