php code niet uitvoeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Dirk Renes

Dirk Renes

28/03/2011 19:07:29
Quote Anchor link
ik heb een webpagina waar je leveringen van melk moet invoeren en op die pagina draait een sensor die de temperatuur meet, alleen nu wil ik dat hij het script niet laat uitvoeren als ik de sensor niet heb aangesloten. hoe kan ik dit oplossen.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:55:37
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

28/03/2011 20:37:30
Quote Anchor link
if(SENSORISCONNECTED){
//script
}else{
//geen sensor
}
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/03/2011 21:27:03
Quote Anchor link
thanks hier kan ik wat mee
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

31/03/2011 21:50:43
Quote Anchor link
Tip: Lees wat basis tutorials van PHP door!
 
Dirk Renes

Dirk Renes

01/04/2011 21:47:41
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 31/03/2011 21:50:43:
Tip: Lees wat basis tutorials van PHP door!


dankjewel voor de tip.

Toevoeging op 01/04/2011 21:47:45:

Joris van Rijn op 31/03/2011 21:50:43:
Tip: Lees wat basis tutorials van PHP door!


dankjewel voor de tip.
 
Niels K

Niels K

02/04/2011 10:15:35
Quote Anchor link
@Joris

Hoe kom je hier nu op SENSORISCONNECTED ? Of was dat een gok? Of heb je dat project ook wel een gedaan (denk dat het om een school opdracht gaat, want ik heb hem ook moeten doen .. )

@Dirk

Wanneer je iets wilt weten (omtrent code) kan je het beste al weergegeven wat je zelf hebt gedaan en wat de code tot nu toe is. Aan de hand daarvan kunnen al veel mensen zien wat er fout is, of wat je mist.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

02/04/2011 10:24:48
Quote Anchor link
Ik geef gewoon een simpel if-else statement. Niet ingaand op de code, of specifieke variable. Meer gewoon de structuur die het moet hebben.
 
Niels K

Niels K

02/04/2011 10:50:41
Quote Anchor link
Ok, ik had het even verkeerd geïnterpreteerd. Excuus.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

04/04/2011 20:25:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
function readTemp($url)
{
    $fp = fopen($url, 'r');
    while (!feof($fp)) {
        $line = fgets($fp);
        if (preg_match('/Temperature\s*:\s*/', $line))
             $temp = preg_replace('/.*Temperature\s*:\s*([0-9.]+).*/', '$1', $line);
    }
    fclose($fp);
    return trim($temp);
}

$t = readTemp('http://172.21.1.62/sht11');


dit is de code. het is me toch niet helemaal gelukt met wat Joris gepost heeft.
Gewijzigd op 04/04/2011 20:26:11 door Dirk Renes
 
Niels K

Niels K

04/04/2011 20:59:53
Quote Anchor link
Kijken of fopen gelukt is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

if( !fopen( $url, 'r' ) ) {
    // Melk temperatuur shizzle staat dus niet aan..
}
Gewijzigd op 04/04/2011 21:00:18 door Niels K
 
Dirk Renes

Dirk Renes

21/04/2011 16:00:36
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 04/04/2011 20:59:53:
Kijken of fopen gelukt is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if( !fopen( $url, 'r' ) ) {
    // Melk temperatuur shizzle staat dus niet aan..
}
[
/quote]




dit scripje heb ik gebruikt en wat aangepast en werkt thanks
Gewijzigd op 21/04/2011 16:01:01 door Dirk Renes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.