PHP Connect file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Bressers

Koen Bressers

06/03/2006 19:35:00
Quote Anchor link
Hallo.

Ik heb last van een hacker. Deze kan via mijn database connect file mijn wachtwoord achterhalen en zo in de database komen. Hoe kan ik dit verhelpen?

Koen.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:25:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/03/2006 19:38:00
Quote Anchor link
Kom eens met wat meer info, of liever nog wat code.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2006 19:47:00
Quote Anchor link
Wat is de extensie van de connect file?
 
Han eev

Han eev

06/03/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Ik vind het toch wel knap dat mensen last hebben van hackers op hun site :/
Maarjah, het kan ook zijn dat je wachtwoord niet echt goed is
 
Koen Bressers

Koen Bressers

06/03/2006 21:41:00
Quote Anchor link
De extensie van mijn connect file is gewoon .php.

Dit is mijn bestand. Het wachtwoord maakt niet uit, hij komt er toch weer achter als ik het verander... :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

$host
= "localhost";
$user = "koen";
$ww = "wachtwoord";
$db = "koen";

mysql_connect("$host","$user","$ww");
mysql_select_db("$db")or die (mysql_error());

?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

06/03/2006 21:44:00
Quote Anchor link
unset($host);
unset($user);
unset($ww);
unset($db);

?

Alhoewel ik verwacht dat er ergens op je site een lek zit.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/03/2006 21:49:00
Quote Anchor link
@Arjan: dat kan ook in 1 call:

unset ($host, $user, $ww, $db);
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/03/2006 21:51:00
Quote Anchor link
Ik ben het wel met Arjan eens, ik denk niet dat hij jouw variabele uitleest, maar dat hij jouw site dat voor zich laat doen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/03/2006 21:55:00
Quote Anchor link
Als je mazzel hebt, heeft hij een vast ip-adres dat je kunt blokkeren.
 
Eris -

Eris -

06/03/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Daar voor heb je proxies

Denk eerder toch een groot lek in de beveiling...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/03/2006 22:16:00
Quote Anchor link
Ja, daarom zei ik ook: "als je mazzel hebt" :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.