PHP date functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Z

Bram Z

23/02/2004 01:04:00
Quote Anchor link
hallo,

mijn server host uldere date functie staat 9 uren achter op onze uur schema dus als ik dit doe
date(d); moet het bij ons al 9 uur zijn voor we op dezelfde dag zijn weet iemand een oplossing
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:55:36
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 02:10:00
Quote Anchor link
Probeer het volgende eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
print("server timezone is: " . getenv('TZ') . "<br>\n");
print("server time is: " . date("H:i:s") . "<br><br>\n");
print("changing server time zone to Europe/Amsterdam....<br><br>\n");
putenv("TZ=Europe/Amsterdam");
print("new server time is: " . date("H:i:s") . "<br>\n");
print("new server timezone for this script is: " . getenv('TZ'));
?>


Mocht het werken: zet dan gewoon de regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
putenv("TZ=Europe/Amsterdam");
?>

In je script voordat je date functies wil gebruiken.
 
Bram Z

Bram Z

23/02/2004 10:57:00
Quote Anchor link
hoe bedoel ke dan zoiets
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
putenv("TZ=Europe/Amsterdam");
$date=date(d);
?>
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 12:05:00
Quote Anchor link
Jap
 
Mitch X

Mitch X

23/02/2004 12:38:00
Quote Anchor link
Waar? :P
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 16:43:00
Quote Anchor link
De handlei..

Wat bedoel je nou eigenlijk met die vraag? (volgens mij als je elke keer dat je een een keer je vraag stelt, je vraag duidelijk stelt, je nu op 200 posts zou zitten ;))
 
Mitch X

Mitch X

23/02/2004 16:57:00
Quote Anchor link
Bedoel je mij?
 
Arend a

Arend a

23/02/2004 17:25:00
Quote Anchor link
Hatzee, weer twee nutteloze posts.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.