PHP Developer bij SO WIFI in hartje Amsterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rene van Weert

Rene van Weert

09/12/2013 10:22:01
Quote Anchor link
Functie
PHP developer

Bedrijf
SO WIFI is een marketingtool voor ondernemers. Met onze tool kunnen ondernemers WIFI aanbieden in ruil voor bijvoorbeeld een nieuwe Facebook like of LinkedIn Follower. In ons korte bestaan (sinds november 2012) zijn wij inmiddels uitgegroeid tot meer dan 2000 klanten in Nederland en een aantal veelbelovende sterk groeiende exportmarkten.

Werkzaamheden
Sinds dag één maakt SO WIFI een zeer sterke groei door; ons systeem krijgt wekelijks updates met nieuwe features die veelal voortkomen uit wensen van klanten en onze eigen medwerkers. Om dit te kunnen bijbenen zoeken wij een enthousiaste topper die ervaring heeft met (PHP) coden zodat je ons bestaande team kunt gaan bijstaan. Ons netwerk bestaat uit duizenden devices die op locatie bij de klant staan en centraal gemanaged worden via onze cloud applicatie. Enkele steekwoorden die hier op van toepassing zijn, zijn: php, openwrt, mysql, linux, rackspace, mongodb, wifi, reporting, dashboard. Vind je het leuk om behalve coden met PHP ook met het ondersteunen en onderhouden van dit netwerk bezig te zijn? - Dan is dit de baan voor jou.

Eisen
- Mbo+/hbo denkniveau met een bovengemiddeld analytisch denkvermogen.
- Ervaring met php en databases.
- Coden en computers zijn je passie. Maw, je doet dit niet alleen voor je werk.
- Je bent communicatief vaardig en werkt graag samen met collega's
- Je doet graag nieuwe kennis op en gaat hiervoor ook zelf op onderzoek uit

Locatie
Je werkplek bevindt zich in hartje Amsterdam op het hoofdkantoor van SO WIFI.
Hier werk je samen met een jong team van enthousiaste collega's aan het succes van SO WIFI.
Er heerst hier een informele sfeer waar veel aandacht is voor elkaar en op vrijdagmiddag tijd is voor een borrel.

Voorwaarden
Wij bieden een innovatieve werkomgeving en werken in een leuke omgeving met enthousiaste collega's. Veel ruimte voor eigen initiatief en veel vrijheid. We geven je de tijd om jezelf verder te ontwikkelen. Om te beginnen in een 40-uurs dienstverband voor bepaalde tijd. Uiteraard met de intentie dit om te zetten in een vast contract. 24-32 uur, thuiswerk optie en / of flexibele arbeidstijden zijn bespreekbaar. Salarisindicatie: 2000-3000 per maand o.b.v. fulltime

Contactinformatie:
René van Weert
T: 06-15064080
E: [email protected]
Meer informatie vind je op sowifi.com
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.