>php doet raar<

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

06/02/2011 20:21:00
Quote Anchor link
PHP Jasper op 06/02/2011 20:17:59:
Zoals karl het doet is het natuurlijk veel korter (en beter). MAAR, zoals hij ook al zegt: "Het kan veel beter". Volgens mij klopt er iets niet met jouw database model of met je logica.


Zoals je kunt lezen zeg ik ook dat mijn stukje code alleen voor nu is.
En het is niet mijn databasemodel, dat heeft die gozert bedacht. Die is volgens mij ook mis. Ik heb gewoon templates, als bestanden.
Mijn logica is in principe wel correct.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:24:39
 
Jasper DS

Jasper DS

06/02/2011 20:31:41
Quote Anchor link
Natuurlijk ging het over zijn logica / db model. Ik kan me niet voorstellen dat er 10 updates nodig zijn voor eigenlijk 1 aanpassing?
 
Phpnuke r

phpnuke r

06/02/2011 22:09:10
Quote Anchor link
Jezus, er is niks met mijn logica of database model, ik kan eignelijk pas gemiddeld php en dat is niks, bijv.

%n (?) wat jij binnen de mysql_query plaatste kende en weet ik eigenlijk nog steets niks van. Ik heb 1x een boek basiscursus php aangeschaft maar deze legt dat echt niet uit.

Morgen ga ik verder knutselen, Good night
Gewijzigd op 06/02/2011 22:11:39 door phpnuke r
 

06/02/2011 22:11:02
Quote Anchor link
Ah, je bent een beginner... Ja, dat verklaard waarom de zooi dus niet goed is.

Ga eerst php leren voordat je met databases aan de slag gaat.
Begin dan goed met het leren van databases, niet volgens zo'n php boek. Maar leer over bijvoorbeeld normaliseren.
 
Phpnuke r

phpnuke r

06/02/2011 22:14:44
Quote Anchor link
Geen beginner, anders was ik nooit zo ver geweest. Ik kan een boel klaarmaken. Ik doe ook niks volgens het boek eignelijk, ik heb alleen de basis gelert, en een boel niet zoals %n (procenten).

Morgen kijken of de script van jullie wel werkt, maar, waarom werkt deze niet, dat is wel waar ik antwoord op zoek want dan kan ik of heel maybe jullie ook deze fout vermeiten.
 
Stephan G

Stephan G

07/02/2011 00:45:27
Quote Anchor link
Als je nou gewoon checkt wat de waardes zijn van je strings VOORDAT je ze in je database invoert, dan weet je meteen waar het probleem ligt.

Dus bijv:

$bottommargin = $_POST['blabla'];

echo $bottommargin;

$bottommargin = mysql_real_escape_string($bottommargin);

echo $bottommargin;

QUERY or die(mysql_error());

Beter gezegd: kijk of de waardes wel goed worden toegekend gewoon door te echo-en :).
 
Phpnuke r

phpnuke r

07/02/2011 10:11:32
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit nu op school dus ik kan even niks toevoegen, maar op dat idee kwam ikzelf ook wel:

echo $_POST;

Deze gaf de hele array en $_POSt['??'](alles) werkt dus gewoon. Dus het ligt niet aan het posten.

MG
 

07/02/2011 10:17:14
Quote Anchor link
Leer php (of überhaupt iets van scripten / programmeren):
array / $_POST
 
Phpnuke r

phpnuke r

07/02/2011 10:21:18
Quote Anchor link
Toevoeging op 07/02/2011 17:10:45:

<html>
<div style="margin:20px; margin-top:5px">

<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">
<strong>Header instellingen</strong> for <i>{option}</i>:
<input type="button" value="Show" style="width:45px;font-size:10px;margin:0px;padding:0px;" onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }">
</div>
<div class="alt2" style="margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset;background:#E2E2E2;">
<div style="display: none;">
<br />

<form action='./admin.php?action=templatesetupheader' method='post'>
<table style='width:100%;'>
</tr>
<tr>
<td>
(min-)hoogte:
<br />
<br />
<br />

</td>
<td>
<input type='text' value='' name='headerminheight'>
<br />
Template: 175px, 487px, 80em
<br />
<br />
</td>
</tr>

<tr>
<td>
Padding:
</td>
<td>
Links:<input type='text' value='' name='header_padding_left' style='width:35px;'> Rechts: <input type='text' value='' name='header_padding_right' style='width:35px;'> Boven: <input type='text' value='' name='header_padding_top' style='width:35px;'> Bodem: <input type='text' value='' name='header_padding_bottom' style='width:35px;'>

</td>
</tr>
<tr>
<td>
Margin:
<br />
<br />
<br />
</td>

<td>
Links:<input type='text' value='' name='header_margin_left' style='width:35px;'> Rechts: <input type='text' value='' name='header_margin_right' style='width:35px;'> Boven: <input type='text' value='' name='header_margin_top' style='width:35px;'> Bodem: <input type='text' value='' name='header_margin_bottom' style='width:35px;'>
<br />
<br />
<br />

</td>
</tr>
<tr>
<td>
Header image:
</td>
<td>
<input type='text' value='' name='header'> <a href='' target='_new'>[test]</a>

</td>
</table>
<input type='submit' value='Opslaan'>
</form>
</html>

Dit stukje hierboven zorgt er voor dat de header word verzorgt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
        $return
= true;
        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            $query = sprintf("UPDATE " . $table_pref . "themevars SET variable='%s' WHERE name='%s'",
            mysql_real_escape_string($key),
            mysql_real_escape_string($value));
            if(!mysql_query($query))
            {

                echo '<p><strong>Query probleem: ' . mysql_error() . ' ' . mysql_errno() . '</strong></p>' . PHP_EOL;
                $return = false;
            }
        }

        
        if(!$return==false)
        {

            echo "
    <script language='javascript'>
    window.location='./admin.php?action=theme&i=template';
    </script>
            "
;
        }

?>


Dit is de nieuwe updater

Maar, nog steeds hetzelfde probleem.

Toevoeging op 07/02/2011 17:52:05:

hallo,

Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '65' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_left' WHERE name='10px'
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '73' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_right' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '70' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_top' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '68' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_bottom' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '71' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_left' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '68' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_right' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '69' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_top' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '67' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_bottom' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '70' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '56' at line 1 1064

Geloof me dat tablenaam etc klopt, het heeft namelijk gewerkt. Volgensmij is er echt een fout gekomen in m'n mysql server.
Gewijzigd op 07/02/2011 17:10:58 door phpnuke r
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.