PHP downloaden van foto naar server.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefano test

stefano test

17/12/2015 14:34:38
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer doormiddel van php een foto te downloaden vanuit een link:

http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?hb=img&user=test&direction=3&head_direction=3&action=sit&size=l&headonly=1

Dit voor een gamewebsite, echter aangezien dit een soort api is en je in feite niet de foto url hebt maar de script url die dan de foto laad zien op de pagina, hoe kan ik in godsnaam die foto downloaden, alle pogingen die ik doe blijft de foto leeg 0b.

Curl/Fopen etc lijken niet te werken, iemand enig idee?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:06:10
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/12/2015 15:39:13
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar de URL, ik word in ieder geval geredirect naar een URL met https.
 
Stefano test

stefano test

17/12/2015 15:43:04
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/12/2015 15:59:00
Quote Anchor link
http en https is nogal een verschil he, ook in communicatie middels wrappers zoals fopen(). Ben je nagegaan dat de juiste extensies (openssl, wellicht nog meer?) geactiveerd zijn zodat je uberhaupt in staat bent deze informatie op te vragen via https? Ingeval je van cURL gebruik maakt zul je een aanroep die je via https doet hier ook op af moeten stemmen, het is niet zo dat je zomaar over kunt stappen van http naar https zonder dat je daar extra stappen voor moet zetten... http en https zijn twee compleet verschillende dingen die elk een aparte aanpak vereisen.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

17/12/2015 16:19:45
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/12/2015 17:17:27
Quote Anchor link
@Maarten, dat biedt wellicht een betere manier voor het downloaden van grote bestanden, maar ik denk niet dat dat hier het specifieke probleem is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.