php editor voor usb stick

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark

Mark

11/01/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Weet iemand een programma waar je php codes kunt schrijven, waar dat dan ook gekleurd wordt enzo, en die je zo op je usb kan laten draaien? geen speciale usb ofzo, een gewone. Dus zonder dat je hem moet instaleren?

Mvg,
Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:37:37
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/01/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Pak 15 á 20 euro uit je spaarpot, loop naar de Dynabyte of Dixons, en koop een cruzer USB stick (8gb) met U3, en dan installeer je ook meteen even PS en je favoriete editor erop, en je kan het op iedere willekeurige PC draaien (werkt trouwens ook prima met games als Roller Coaster Tycoon.
 
Paul

Paul

11/01/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Hapedit is een fijne tool voor zoiets:
te vinden op: http://hapedit.free.fr/

Ik zelf gebruik het via het netwerk, maar je kunt het ook op een usb stick plaatsen, je hoeft het programma alleen maar uit te pakken en het ergens in een map plaatsen.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/01/2009 22:00:00
Quote Anchor link
Dat is dus juist hetgeen wat hij denk k niet wil doen, waarschijnlijk wil hij een PHP editor op school gaan gebruiken.
Volgens mij werkt Scite (ofzo) ook vanaf je USB, maar dat heb ik alleen van verhalen gehoord
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

11/01/2009 22:00:00
 
Mark

Mark

11/01/2009 22:02:00
Quote Anchor link
ik heb geloof ik iets gevonden dat in de buurt komt:
http://www.pendriveapps.com/editra-portable-text-and-code-editor/
 
Mark

Mark

11/01/2009 22:02:00
Quote Anchor link
nico schreef op 11.01.2009 21:56:
Pak 15 á 20 euro uit je spaarpot, loop naar de Dynabyte of Dixons, en koop een cruzer USB stick (8gb) met U3, en dan installeer je ook meteen even PS en je favoriete editor erop, en je kan het op iedere willekeurige PC draaien (werkt trouwens ook prima met games als Roller Coaster Tycoon.


Die had ik, alleen die is gejat!
 
Mark

Mark

11/01/2009 22:03:00
Quote Anchor link
nico schreef op 11.01.2009 22:00:
Dat is dus juist hetgeen wat hij denk k niet wil doen, waarschijnlijk wil hij een PHP editor op school gaan gebruiken.
Volgens mij werkt Scite (ofzo) ook vanaf je USB, maar dat heb ik alleen van verhalen gehoord


Inderdaad, gewoon vanaf school kunnen doen, niks instaleren dus!
 
Mark

Mark

11/01/2009 22:06:00
Quote Anchor link


Deze bijvoorbeeld, bedankt!

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark
 
Paul

Paul

11/01/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 11.01.2009 22:03:
nico schreef op 11.01.2009 22:00:
Dat is dus juist hetgeen wat hij denk k niet wil doen, waarschijnlijk wil hij een PHP editor op school gaan gebruiken.
Volgens mij werkt Scite (ofzo) ook vanaf je USB, maar dat heb ik alleen van verhalen gehoord


Inderdaad, gewoon vanaf school kunnen doen, niks instaleren dus!



Jullie kennen hapedit niet.... Maakt niet uit maar het is hetzelfde type tool als de links hierboven eerder genoemd. En ik heb nergens geschreven dat je moet installeren....alleen in een map op je stick plaatsen!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

11/01/2009 23:25:00
Quote Anchor link
Ik heb phpDesigner 2008 alleen maar in een .exe bestandje zitten? Verder is er niks nodig, en dan is 'ie ook nog maar iets van 256 MB. Kan ik dus zo op mn usb stick zetten en overal openen :-)).
 
Mark

Mark

12/01/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 11.01.2009 23:25:
Ik heb phpDesigner 2008 alleen maar in een .exe bestandje zitten? Verder is er niks nodig, en dan is 'ie ook nog maar iets van 256 MB. Kan ik dus zo op mn usb stick zetten en overal openen :-)).

Betaalde versie?
Zo nee, kun je die mailen naar me? [email protected]
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

12/01/2009 14:23:00
Quote Anchor link
Een editor van 256MB is wel heel veel vind je niet? Zelf vind ik Notepad++ fijn en ook Eclipse PDT kun je op je USB stik zetten en gewoon daar vandaan openen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/01/2009 14:30:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 12.01.2009 14:23:
Een editor van 256MB is wel heel veel vind je niet?
Dat valt opzich wel mee hoor. Met een beetje editor/IDE zit je al gauw aan zo'n grootte, Eclipse neemt hier ook een kleine 200 MB in beslag.

Nadeel van phpDesigner is dan wel weer dat het niet gratis is. Hoewel je er niet veel voor betaalt (v.a. 25 euro) kan dat voor sommigen toch een obstakel zijn...
 
Mark

Mark

12/01/2009 15:01:00
Quote Anchor link
't is geen obstakel voor me, ik wilhet er niet voor uitgeven als het niet hoeft. Maar dan doe ik het gewoon met notepad. Nu nog op zoek naar een usbwebserver. Usbwebserver kan niet op school aangezien daar een systeemeis voor moet zijn die dus niet werkt op school. Iemand enig idee of er 1 is die gewoon op school ook werkt?
 
Hipska BE

Hipska BE

12/01/2009 15:05:00
Quote Anchor link
Huur gewoon een goedkope hosting.. Je hebt er al die het doen voor je aan 1 euro per maand..
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

12/01/2009 16:11:00
 

12/01/2009 16:16:00
Quote Anchor link
Voor een portable werkomgeving gebruik ik altijd de Eclipse PDT in combinatie met Xampp Lite of USBWebserver.
 
Rens nvt

Rens nvt

12/01/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 11.01.2009 23:25:
Ik heb phpDesigner 2008 alleen maar in een .exe bestandje zitten? Verder is er niks nodig, en dan is 'ie ook nog maar iets van 256 MB. Kan ik dus zo op mn usb stick zetten en overal openen :-)).

+
Jezpur schreef op 12.01.2009 16:11:

=== groot verschil
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Mark

Mark

12/01/2009 17:22:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 12.01.2009 15:05:
Huur gewoon een goedkope hosting.. Je hebt er al die het doen voor je aan 1 euro per maand..


En dan?, dan heb ik toch nog steeds niet ene editor??

hostingdiscounter.com

die is 1 euro per maand maar dan moet je ook nog een domein naam hebben. Ik vindt het gewoon niet nodig! Of weet iemand een gratis of goedkoop(3 euri ofzo:P) domeinnaam?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark
 
Mark

Mark

22/01/2009 19:54:00
Quote Anchor link
ik heb nu een account aangemaakt bij http://www.hosted.nl/
12 euro per jaar en 5 euro per jaar voor domein
Ik vindt dat nogal mee vallen en ze zien er betrouwbaar uit dus!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.