php editor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/08/2011 12:20:36
Quote Anchor link
http://www.wampserver.com/en/

trouwens, localhost dat is je computer, dat is niet te downloaden
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:28:44
 
Jeroen Bos

Jeroen Bos

27/08/2011 20:54:20
Quote Anchor link
bedankt maar dit is gelukkig niet nodig
me vader gaat het instellen dat de site wordt verwerkt door de plek waar we de domeinnaam hebben gekocht.


Toevoeging op 28/08/2011 12:39:30:

ik heb de site nu via de strato laten gaan alleen ik kan weer de site niet bekijken zoals het zou moeten.

heeft iemand een idee hoe dit kan?
 
Jeroen Bos

Jeroen Bos

28/08/2011 22:34:14
Quote Anchor link
Ik heb het gevonden.

voor mensen die hier ook naar zoeken.
http://www.usbwebserver.net/nl/download.php
snel downloaden, uitpakken en opstarten.
compleet met handleiding

gratis met een database opsteller en onders steuning in dingen waar ik nog niet van gehoord had.
 
Chris -

Chris -

29/08/2011 10:17:04
Quote Anchor link
WAMP server is exact hetzelfde als USB Web Server...
 
Raymond van Os

raymond van Os

29/08/2011 11:40:10
Quote Anchor link
Wat ik deed toen ik net begon met php programmeren:

- notepad++
- en usb-webserver,
dit is een gratis server dat je
bijv; op een usb-stick kan draaien. Je kan hiermee de
gemaakte php code in een .php bestand laten tonen in
je webbrowser.

Suc6 ermee
 
Jeroen Bos

Jeroen Bos

29/08/2011 23:37:42
Quote Anchor link
bedankt,

kan iemand een online tutorial Php voorschrijven want het kan nog wel ff duren voordat ik die cursus php van de bieb kan ontvangen.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2011 23:48:52
 
Write Down

Write Down

29/08/2011 23:56:33
Quote Anchor link
Ikzelf raad NetBeans aan, in combinatie met een lokale webserver (XAMPP) de beste keuze.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.