php en access

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mr.Moe

Mr.Moe

02/02/2009 11:13:00
Quote Anchor link
Wij moeten op school gedurende 4 weken een project maken. Hierbij wordt gewerkt met access, Ook zouden we een webinterface hierbij moeten maken, is het mogelijk om php samen met access te gebruiken of zijn we verplicht om met asp te werken?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:23:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Met PHP zou het ook goed moeten lukken.
Misschien dat je ODBC moet gebruiken (geen idee hoe), of misschien dat je met PDO wat kan doen.
 
Leon

Leon

02/02/2009 11:19:00
Quote Anchor link
In PHP werkt het perfect. Lees dit artikel op W3Schools http://www.w3schools.com/PHP/php_db_odbc.asp
 
Mr.Moe

Mr.Moe

02/02/2009 12:36:00
Quote Anchor link
ok bedankt, wss krijg je nog wel meer vragen in een later proces.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

10/02/2009 09:56:00
Quote Anchor link
iemand een idee of je bij ODBC, ook een functie hebt zoals mysql_num_rows().

of weet iemand hoe het zonder dit op te lossen?
kmoet namelijk enkel maar weten of ik resultaat heb of niet, voor de rest doe ik niets met het resultaat.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Zie alle odbc-functies op php.net
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.