Php Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Doe

John Doe

26/04/2009 10:53:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Ben bezig met een clan site maar ik krijg een error
Parse error: syntax error, unexpected $end in /customers/voogsgerd.nl/voogsgerd.nl/httpd.www/tfs/aanmelden.php on line 165


Mijn page
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>The forgotten soldiers</title>
</head>

<body>
<div id="container">
    <div id="header"></div>
    <div id="menu">
        <ul>
            <li><a href="index.php">home</a></li>
<li><a href="clanwars.php">Clan Wars</a></li>
<li><a href="aanmelden.php">Aanmelden</a></li>
<li><a href="login/inloggen.php">login</a></li>
<li><a href="contact.php">contact</a></li>
        </ul>
        <h1>Clan wars</h1>
        <h2>Clan members</h2>
</div>
    
    <div id="main"><br />
        <div id="content">
        
            <div id="left">
                <?php
$naar
= '[email protected]'; // Verander hier [email protected] naar uw eigen email adress.
if(isset($_POST['verzend']))  // Als het bericht verzonden is
{
    if($_POST['name'] == '') // Als het veld naam leeg is
    {
        echo "U heeft geen naam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";  
    }

    elseif($_POST['e-mail'] == '') // Als het veld email leeg is.
    {
        echo "U heeft geen e-mail adress ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['igname'] == '') // Als er geen bericht is ingevuld.
    {
        echo "U heeft geen Ingame naam ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['k/d'] == '') // Als er geen onderwerp is ingevuld
    {
        echo "U heeft geen k/d ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    elseif($_POST['premium'] == '') // Als er geen onderwerp is ingevuld
    {
        echo "U heeft geen premium ingevuld!<br />";
        echo "<a href='javascript:history.back();' style='color: black; text-decoration:none;'>Klik hier om terug te gaan!</a>";
    }

    else
    {
        
// Mailen:
            $bericht = "

  <table border='0' width='50%'>
   <tr>
    <td width='20%'>Real name:</td>
    <td>"
.$_POST['name']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Ingame name:</td>
    <td>"
.$_POST['igname']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Uw e-mail adress:</td>
    <td>"
.$_POST['e-mail']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>k/d:</td>
    <td>"
.$_POST['k/d']."</td>
   </tr>
   <tr>
    <td width='20%'>Premium:</td>
    <td>"
.$_POST['premium']."</td>
   </tr>
  </table>
"
;
            $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n";
            $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
            $headers.= "From: ".$_POST['name']." <".$_POST['e-mail'].">\r\n";
// Headers, zodat we html kunnen gebruiken in de mail, en van wie de mail komt.
            if(mail($naar, "Aanmelding",$bericht,$headers)) // Als de mail naar de maker is verstuurd
            {
                echo 'Uw bericht is succesvol verstuurd!';
            }

            else // Anders
            {
                echo 'Uw bericht is helaas niet verstuurd.';
            }
            
        }
    
}

else
{
?>

<p>Vul het formulier hieronder in als je bij de clan wilt horen.<br />
                  <br />
                Eisen
                <br />
                                  
                    Je moet Lvl. 11+ zijn.<br />
                    Een k/d van 1+ hebben.<br />
                    Je mag geen Hacker/Bugger/Glitcher zijn.
</p>
<p>
<center>
<!-- Formulier weergeven -->
<table align="center" border="0">
<form method='post' action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>">
<tr>
<td>Naam:</td><td><input name='name' /></td>
</tr>
<tr>
<td>Ingame naam</td><td><input name='igname' /></td>
</tr>
<tr>
<td>e-mail</td><td><input name='e-mail' /></td>
</tr>
<tr>
<td>k/d</td><td><input name="k/d" /></td>
</tr>
<tr>
<td>premium</td><td><input name="premium" /></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type='submit' value='Verzend' name='verzend' /></td>
 </tr>
</form>
</table>
</center>
</p>    
                      
            </div>
            <div id="right">
              <?php
              include 'memberlist.html';
              ?>

<div class="member"></div>
          </div>
            <div class="clear"></div>
        </div>
        
    </div>
    <div id="footer">
        <br /><br />
        <ul>
            <li><a href="index.php">home</a></li>
            <li><a href="clanwars.php">clan was</a></li>
            <li><a href="aanmelden.php">Aanmelden</a></li>
            <li class="lastchild"><a href="contact.php">contact</a></li>
        </ul>
        <span> The forgotten soldiers 2008-2009 All rights reserved.</span>    </div>    
</div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:29:52
 
GaMer B

GaMer B

26/04/2009 10:55:00
Quote Anchor link
Je bent ergens een { vergeten af te sluiten met een }. Tel ze na, en als je meer { hebt dan }, dan weet je waar het probleem ligt.

Als je een IDE had gebruikt, kon je dit probleem veel eerder opsporen.
 
John Doe

John Doe

26/04/2009 10:59:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 26.04.2009 10:55:
Je bent ergens een { vergeten af te sluiten met een }. Tel ze na, en als je meer { hebt dan }, dan weet je waar het probleem ligt.

Als je een IDE had gebruikt, kon je dit probleem veel eerder opsporen.
IDE??
 
/home/joost

/home/joost

26/04/2009 10:59:00
Quote Anchor link
offtopic: Wat is een IDE ??

Edit:
Volgensmij vergeet je de else van lijn 57 af te sluiten ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
TJVB tvb

TJVB tvb

26/04/2009 11:07:00
Quote Anchor link
IDE=Integrated Development Environment
Dat is een ontwikkel omgeving voorzien van een reeks hulpmiddelen om te zorgen dat je sneller/beter kunt ontwikkelen.

Bijvoorbeeld: Zend Studio,Eclipse,Visual Studio etc.
wat info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Integrated_development_environment
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

26/04/2009 11:10:00
Quote Anchor link
/home/joost schreef op 26.04.2009 10:59:
Volgensmij vergeet je de else van lijn 57 af te sluiten ;)

Dat is altijd het probleem van niet consequent tabben. Er worden hier af en toe tabs gezet die ik niet begrijp. Als je alles nu gewoon in een mooie opmaak neer zet, is het overzichtelijk, zie je meteen wat je fout doet en valt het later ook nog eens makkelijk terug te lezen.
 
John Doe

John Doe

26/04/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Het was idd die else
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/04/2009 11:37:00
Quote Anchor link
Als je nou gewoon had gegoogled naar die error, dan wist je dit ook al en was er niet een heel topic voor nodig. En ga geen HTML echoën.
 
/home/joost

/home/joost

26/04/2009 11:40:00
Quote Anchor link
@Tommy, waarom zou je geen html echoën ??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.