PHP extensie verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 13:58:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben de eigenaar van DESIGNERSinACTION.nl.
Mijn vraag is nou of iemand weet hoe je de extensies van bestanden kan verbergen.
Kijk nou naar het populaire pixel hotel, Habbo.
Bij hun kan je de extensie niet zien.

Graag antwoord alsjeblieft.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:02:01
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/01/2009 14:01:00
 
/home/joost

/home/joost

10/01/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Het antwoord versturen via mail is niet handig, er zijn mischien andere mensen die dit ook graag zouden willen weten, dan zouden zij weer een topic moeten openen over het zelfde probleem, gelukkig heeft Arjan(goedzo :D) in het forum gereageert zodat iedereen er wat aan heeft.

Als Arjan jouw had gemailt, en niets op het topic gezegt had je mischien ook wel 10 mails gehad (allemaal overbodig dus!).

Wijzig daarom je eerste topic even, gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

mvg Joost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 23:04:00
Quote Anchor link
URL Rewrite daar heb ik niks aan dan zit ik weer met Apache.
Ik mag niet in php.ine writen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/01/2009 23:04:00
Quote Anchor link
En dat met die mail bedoelde ik niet zo, hoor ;)

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/01/2009 23:13:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 10.01.2009 23:04:
URL Rewrite daar heb ik niks aan dan zit ik weer met Apache.
Ik mag niet in php.ine writen
Wat heeft php.ini met Apache te maken? Juist, vrij weinig...

Mod Rewrite handleiding

Neem deze handleiding over het gebruik van mod rewrite eens door en je zult zien dat het wel degelijk een antwoord op je vraag is.

ps. Het enige wanneer je deze handleiding niet zou kunnen gebruiken, is als je geen Apache als webserver draait. Maar dat heb ik nog niet uit je antwoorden kunnen opmaken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

11/01/2009 17:30:00
Quote Anchor link
Ik heb toegang gekregen tot php.ini alleen hij doet het niet ook mijn short_open_tags niet.
Hoe kan dat?
Quote:
Graag alléén relevante code en geen honderden regels.
Code verwijderd.

Santhe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Hipska BE

Hipska BE

11/01/2009 17:37:00
Quote Anchor link
Moest je nu eerst eens de gegeven reacties lezen he..
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/01/2009 18:15:00
Quote Anchor link
URL rewrite heeft niks te maken met je PHP.ini, daar staan de instellingen in van PHP en heeft niks met Apache te maken.

Fijn dat je je php.ini aan kunt passen, maar volgens mij moet je apache 'reload'-en om de wijzigingen werkend te krijgen. Heb je al gekeken of je wijzigingen toegepast worden met een phpinfo()?

Daarnaast, shorttags is nergens voor nodig... bespaar je de problemen en gebruik gewoon de normale php open en sluit tag.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.