PHP file_get_contents functie returns 500 error

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen van Rensen

Jeroen van Rensen

07/05/2020 10:14:47
Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een website scrapen met PHP, en daarvoor gebruik ik de file_get_contents functie. Dit is de url van de pagina: https://medium.com/refactoring-ui/redesigning-laravel-io-c47ac495dff0, en hier is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$url
= 'https://medium.com/refactoring-ui/redesigning-laravel-io-c47ac495dff0';

$html = file_get_contents($url);

echo $html;

?>


Het probleem is dat hij de eerste seconde werkt, alleen als de pagina helemaal geladen is, ik een 500 error krijg van Medium. Waarschijnlijk hebben ze dit afgeschermd, maar ik vroeg me af of er een mogelijkheid was om dit toch te doen.

Ik vond deze pagina, maar allebei de antoorden werken niet.

Weet iemand iets dat ik kan doen?

Bedankt!
Jeroen
Gewijzigd op 07/05/2020 10:29:00 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:31:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2020 10:26:21
Anchor link
Vraag Medium.com voor toestemming, lijkt me?

PHPhulp is niet de plek voor discussies over het omzeilen van beveiligingen.
Gewijzigd op 07/05/2020 10:28:04 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.