php fopen cross subdomain

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

05/03/2012 00:36:32
Quote Anchor link
Kort probleem en ik geraak er niet uit:

Hoe kan ik fopen() uitvoeren vanuit een php file op admin.domein.be die een file wilt openen op domein.be/file.xml?

dus:

admin.domein.be/phpfile.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
fopen('...') //de file die zich hier bevindt: domein.be/file.xml
?>


Heb al met document root geprobeerd.. vind niets meteen terug.. Krijg ook geen errors en heb error_reporting al op verschillende manieren proberen inschakelen.. Iemand die me kan verderhelpen?

Thx
Ruben
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:09:39
 
Tom Swinkels

Tom Swinkels

05/03/2012 01:26:16
Quote Anchor link
Plaats er eens een echo voor?
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

05/03/2012 06:52:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo fopen($file, "r"); ?>


doet jammer genoeg niets..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.