[PHP] HELP! Error: 310 (RedirectLoop)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

26/09/2016 20:27:07
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

ik ben aan gigantische import aan het doen met een csv file.
Ik upload een bestand mbv een formulier, daarna kan ik dynamisch kiezen welke kolom bij welke tabel field hoort, en dan verwerken.

Dit process bevat importeren, bestanden downloaden, snapshot maken van video's, afbeeldingen bewerken (vierkant maken, en 4 verschillende formaten)

Iedereen begrijpt dat afhankelijk van wat voor soort bijlagen, en het aantal ervan zorgt voor nogal lange duur van uitvoeren. Dus om de timeout te omzeilen houdt alle gegevens bij in een sessie (gekozen kolom->field, filenaam waarmee gewerkt wordt, en de laatst geimporteerde record) en redirect terug naar de pagina (nu ondertussen naar een 2e en 3e))
Helaas geeft mijn firefox en chrome error 310 terug na enige tijd (Ongeveer na 15-18 redirects)

Ik zie het niet bepaald zitten om elke 300 records alles weer opnieuw te doen om m'n browser maar te gehoorzamen. Het moet juist andersom.

Hoe kan ik dit fixen? Ik zit nou al weken hier aan te werken. Eigenlijk voorheen importeer problemen, en het dynamisch maken van importeer mogelijkheden, downloaden van externe bestanden adv een url etc.

Heeft iemand een workaround hiervoor? Ik hoop het ten zeerste
Moet ongeveer 20.000 records doen om te beginnen, en naderhand zullen deze regelmatig ook nog eens een 'UPDATE' ondergaan.
Gewijzigd op 26/09/2016 20:35:47 door Dennis WhoCares
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:31:30
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/09/2016 00:01:25
Quote Anchor link
Maak een cronjob die iedere minuut wordt aangeroepen en dan:

1) uit de database leest of er een actieve taak is.
2) uit de database leest bij welke regel/snapshot/afbeelding hij gebleven is de vorige keer
3) een aantal wenselijke bewerkingen uitvoert op een X aantal regels/snapshots/afbeeldingen
4) in de database schrijft waar hij gebleven is
5) de taak op inactief zet als alle regels/snapshots/afbeeldingen behandeld zijn.
6) een emailtje naar jou stuurt dat de taak volbracht is
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

27/09/2016 00:03:49
Quote Anchor link
Waarom doe je dit met de browser? Processing doe je toch gewoon op de commandline? Kan ook prima met PHP.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/09/2016 00:05:38
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 27/09/2016 00:03:49:
Waarom doe je dit met de browser? Processing doe je toch gewoon op de commandline? Kan ook prima met PHP.


Zat ik ook aan te denken :-)

Krijg je dan geen timeout vroeg ik me af?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

27/09/2016 00:15:23
Quote Anchor link
Krijgt hij ook, en daar probeert hij met redirects omheen te werken.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

27/09/2016 08:03:23
Quote Anchor link
Als je PHP uitvoert vanaf de command line, is max_execution_time standaard 0 voor oneindig. Je kunt ook proberen daarmee de time-out te voorkomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ini_set('max_execution_time', 0);
?>

Of:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
set_time_limit(0);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/09/2016 08:49:10
Quote Anchor link
Maar.....wees er dan wel ZEKER van dat je script niet in een loop draait. Want de enige weg is dan een KILL-command op de CLI.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

27/09/2016 11:27:47
Quote Anchor link
Of je past regelmatig je execution time aan, wanneer je met loops bezig bent bijvoorbeeld. Bij elke set_time_limit() call wordt immers de lopende teller gereset naar 0. Geeft je net even wat meer mogelijkheden om echte timeouts wel op te vangen.
 
Ivo P

Ivo P

27/09/2016 15:17:46
Quote Anchor link
Maar los van de time-out van de server, kan ook je browser er na X minuten de brui aan geven. Zeker als er geen tot weinig response van de server komt in de tussentijd.

Of je verbinding heeft 2 seconden de hik en je browser is de verbinding kwijt.
Dit soort processen doe je bij voorkeur via de command line of een cronjob.

Daarbij moet je je afvragen of dat dan in 1 grote job uitgevoerd wordt, of dat je elke 5 minuten iets wilt doen.
Als je voor dat laatste kiest, moet je er ook zeker van zijn dat de vorige job klaar is, of dat het geen probleem is als 2 of meer processen gelijktijdig draaien.

(oh, en die cronjob dan niet weer via wget toch een http-proces laten starten.)
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

27/09/2016 20:17:02
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

mijn excuses voor de late reactie, ik kom net terug vanuit CZ... >.<
Iedereen hartstikke bedankt voor de reacties.
Deze import is eigenlijk maar 1 keer. Daarna is het alleen 'update' en alleen 'update' van tekst in de database, geen afbeeldingen etc meer.

Zoals ik hieruit begrijp in CLI heeft de commando 'php' geen timeout !?
Dan doe ik dit liever gewoon zonder te redirecten in 1 keer via CLI

Echter zal ik m'n redirects er weer uit moeten halen, en even wat verzinnen op m'n 'settings' die ik instel. Misschien een txt file of even hardcoded bijvoegen voor deze 'incidentele' actie.

Ik was al bijna van plan om alle afbeeldingen handmatig te downloaden (soort van dan, gewoon met 'curl -o <filename> "<url to file>"' en dan te gaan bewerken.
Komt ook weer het een en ander bij kijken.

Ik zal de execution time erbij doen voor de zekerheid zoals Ward van der Put aangeeft.

Ben van Velzen, betekend dit dat.. als ik set_time_limit(0) aan het begin en aan het eind van m'n for loop zet, dat ik geen timeout krijg ?
Want uiteindelijk moet zulke imports wel mogelijk zijn via de browser, eigenlijk...
De import zal nooit zo vreselijk lang duren, ik denk hooguit 3-4 minuten.

Frank Nietbelangrijk,
inderdaad, heb ik ook aan zitten denken. Ik doe hetzelfde met een ander project van mij op het werk, als de cronjob nog steeds als 'running' aangegeven staat, houdt ik ook bij hoevaak deze 'geblokkeerd' is en na 5 keer, dan wordt deze gereset en doet ie het weer.
Ik zou zelfs in de loop de tijd kunnen bij houden dat deze zelf al draait en dan na X minuten de data weg te schrijven voor de volgende 'trigger'.

Momenteel heb ik even last van migraine, maar ik ga morgen ermee aan de slag met de CLI. Is niet heel veel werk, maar nu eventjes niet ;)

Nogmaals bedankt allemaal!
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

27/09/2016 20:48:07
Quote Anchor link
>> Ben van Velzen, betekend dit dat.. als ik set_time_limit(0) aan het begin en aan het eind van m'n for loop zet, dat ik geen timeout krijg ?
Bijna. Als je het aan het begin van een loop zet, en je weet dat 1 keer loopen max 5 seconden kost zet je set_time_limit(5) aan het begin van je loop. Sowieso nooit 0. Om het via de browser te kunnen doen zul je je webserver instellingen moeten wijzigen om te zorgen dat er vanuit daar geen timeout komt, en natuurlijk regelmatig output naar de browser sturen om te voorkomen dat de browser geen timeout ziet.

Daarbij: je hoeft het helemaal niet via de browser te doen. Je kunt prima het proces starten in de browser (bijvoorbeeld via een upload), en dan laten overpakken door bijvoorbeeld een cronjob, die op een statuspagina weergeeft hoe ver de import is.
Gewijzigd op 27/09/2016 21:00:48 door Ben van Velzen
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

28/09/2016 08:17:43
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 27/09/2016 20:48:07:
Daarbij: je hoeft het helemaal niet via de browser te doen. Je kunt prima het proces starten in de browser (bijvoorbeeld via een upload), en dan laten overpakken door bijvoorbeeld een cronjob, die op een statuspagina weergeeft hoe ver de import is.


Daar had ik eigenlijk nog nieteens aan gedacht :-$
Thanks! Dat is natuurlijk de beste oplossing.
 
Ivo P

Ivo P

28/09/2016 09:08:40
Quote Anchor link
hierin zijn ook nog 2 varianten:

ofwel upload je iets met de browser, waarbij in map /x/y een bestand geplaatst wordt, en elke 5 minuten kijkt een cronjob of daar iets te doen is.

ofwel trigger je met de browser een commando, dat doorloopt terwijl de output naar de browser daar niet op wacht.

voorbeeld uit een script van mij dat op de achtergrond een berg pdf's maakt en daarna uitprint:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$command
= ('/usr/bin/nohup /usr/bin/php ' . CLI_DIR . 'print.php' . ' ' . $sType . ' ' . $args . ' ' .
                 ' > ' . CLI_OUTPUT . '.' . time() . '.txt' . ' & echo $!');

?>


nohup en & echo $! zorgen dat eea op de achtergrond uitgevoerd wordt.

/usr/bin/php is de plek waar php staat.
Het path naar de scripts voor cli staat in de constante CLI_DIR en print.php het script dat ik aanroep.

omdat we hier geen print.php?type=a&id=10 kunnen gebruiken, staan de argumenten er gewoon achter.
net als je "cp a b" kunt doen om het commande cp te vertellen dat hij iets moet doen, kan dat ook voor een php script.

met > outputfile kun je de output die eventueel komt, wegschrijven naar een file, om later terug te kijken of alles zonder fouten verlopen is.
Je kunt uiteraard ook in de database, of naar een mailbox je meldingen laten versturen.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

28/09/2016 20:11:56
Quote Anchor link
Ivo P op 28/09/2016 09:08:40:
hierin zijn ook nog 2 varianten:

ofwel upload je iets met de browser, waarbij in map /x/y een bestand geplaatst wordt, en elke 5 minuten kijkt een cronjob of daar iets te doen is.

ofwel trigger je met de browser een commando, dat doorloopt terwijl de output naar de browser daar niet op wacht.

voorbeeld uit een script van mij dat op de achtergrond een berg pdf's maakt en daarna uitprint:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$command
= ('/usr/bin/nohup /usr/bin/php ' . CLI_DIR . 'print.php' . ' ' . $sType . ' ' . $args . ' ' .
                 ' > ' . CLI_OUTPUT . '.' . time() . '.txt' . ' & echo $!');

?>


nohup en & echo $! zorgen dat eea op de achtergrond uitgevoerd wordt.

/usr/bin/php is de plek waar php staat.
Het path naar de scripts voor cli staat in de constante CLI_DIR en print.php het script dat ik aanroep.

omdat we hier geen print.php?type=a&id=10 kunnen gebruiken, staan de argumenten er gewoon achter.
net als je "cp a b" kunt doen om het commande cp te vertellen dat hij iets moet doen, kan dat ook voor een php script.

met > outputfile kun je de output die eventueel komt, wegschrijven naar een file, om later terug te kijken of alles zonder fouten verlopen is.
Je kunt uiteraard ook in de database, of naar een mailbox je meldingen laten versturen.


Hi Ivo,

ik ben idd bekend met parameters doorgeven in CLI aan php.
de $argv array.

Jouw voorbeeld, gebruik je dit met shell_exec($command) ??
Stopt de browser dan wel, maar gaat de shell gewoon door (server side), dus kan de browser gesloten worden?
 
Ivo P

Ivo P

28/09/2016 20:33:18
Quote Anchor link
klopt. browser maakt de pagina gewoon af, terwijl dit proces op de achtergrond draait.

Daarna kun je een andere pagina bezoeken, site verlaten; pc afsluiten etc.


Ik gebruik dit om een stapel van een stuk of 100 pdfs te maken en naar de printer te sturen (door de server). Daar hoeft de gebruiker niet op te wachten achter zijn pc.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

28/09/2016 20:45:46
Quote Anchor link
Ivo P op 28/09/2016 20:33:18:
klopt. browser maakt de pagina gewoon af, terwijl dit proces op de achtergrond draait.

Daarna kun je een andere pagina bezoeken, site verlaten; pc afsluiten etc.


Ik gebruik dit om een stapel van een stuk of 100 pdfs te maken en naar de printer te sturen (door de server). Daar hoeft de gebruiker niet op te wachten achter zijn pc.


*praise the lord*
je bent geweldig!!!!
moet ik trouwens niet && echo gebruiken ?

Toevoeging op 29/09/2016 07:42:41:

Werkt geweldig! Enorm bedankt Ivo.
Hij is nu gewoon op z'n gemak aan het importeren :)
Houdt ook een log file bij, die ik 'live' kan inzien dmv jquery requests :)

Ik zeg, close topic :)
Nogmaals alle anderen bedankt voor de reacties!
Gewijzigd op 29/09/2016 07:43:28 door Dennis WhoCares
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

03/10/2016 10:54:45
Quote Anchor link
Ivo P op 28/09/2016 20:33:18:
klopt. browser maakt de pagina gewoon af, terwijl dit proces op de achtergrond draait.

Daarna kun je een andere pagina bezoeken, site verlaten; pc afsluiten etc.


Ik gebruik dit om een stapel van een stuk of 100 pdfs te maken en naar de printer te sturen (door de server). Daar hoeft de gebruiker niet op te wachten achter zijn pc.


Hi Ivo,

klein vraagje over deze aanpak. Ik heb op een ander project mijn backend ook gemaakt op het basis van het MVC model en 'seo friendly' urls icm .htaccess

Dit kan ik niet zo aanroepen met de /usr/bin/php commando.
Is hier een workaround voor, of is het gewoon beter om hier ook gewoon een statisch script van te maken?

Alvast bedankt!
 
Ivo P

Ivo P

03/10/2016 12:14:11
Quote Anchor link
Je roept niet een url aan, maar een script.

Het rewriten wordt door Apache gedaan, nog voor PHP door Apache aangesproken wordt. Maar dat is een heel andere benadering.

Niet voor niets staat in mijn voorbeeld ook CLI_DIR, de directory waarin de command line scripts staan. Die staan bij mijn opzet buiten de normale ingang die altijd via index.php loopt.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

03/10/2016 12:30:40
Quote Anchor link
Ivo P op 03/10/2016 12:14:11:
Je roept niet een url aan, maar een script.

Het rewriten wordt door Apache gedaan, nog voor PHP door Apache aangesproken wordt. Maar dat is een heel andere benadering.

Niet voor niets staat in mijn voorbeeld ook CLI_DIR, de directory waarin de command line scripts staan. Die staan bij mijn opzet buiten de normale ingang die altijd via index.php loopt.


Aaahhh zo ;-) Ik snap m! Thanks again
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.