PHP highlight

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels

Niels

17/01/2010 17:07:00
Quote Anchor link
ik zoek een soort PHP highlight voor in een textarea
heeft iemand dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:40:22
 
- SanThe -

- SanThe -

17/01/2010 17:12:00
 
Niels

Niels

17/01/2010 17:12:00
Quote Anchor link
ik bedoel dus highlight-string
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

17/01/2010 17:14:00
Quote Anchor link
Dat staat er toch gewoon bij?

http://nl3.php.net/manual/en/function.highlight-string.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
highlight_string('<?php phpinfo(); ?>');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Niels

Niels

17/01/2010 17:15:00
Quote Anchor link
ja maar om in een textarea te gebruiken
dan is er javascript nodig en dat zoek ik ;)
 
Eddy E

Eddy E

17/01/2010 17:25:00
Quote Anchor link
Ja, maar waarom zou het in een textarea moeten?
Een <div> kan ook.

Met Javascript (zoals TinyMCE) kan je de tekst in een DIV ook gewoon bewerken.
 
- -

- -

17/01/2010 17:29:00
Quote Anchor link
Voortaan moet je zelf maar even Googlen, maar voor deze keer: CodeMirror of de wat uitgebreidere EditArea.
 
Niek s

niek s

17/01/2010 20:20:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 17.01.2010 17:14:
Dat staat er toch gewoon bij?

http://nl3.php.net/manual/en/function.highlight-string.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
highlight_string('<?php phpinfo(); ?>');
?>


Waarom haalt die kudt parsert van phphulp de quotes weg :S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.