PHP hulp gezocht voor php code om (wordpress) shortcode aan te roepen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patricia Wijk

Patricia Wijk

09/08/2020 12:27:54
Quote Anchor link
Hi, Ik ben nieuw op dit forum en mijn kennis van PHP is minimaal. HTML lukt redelijk (beetje roestig).
Maak voor mijn hobby websites, maak ze nu vooral in Joomla.
Ik ben bezig met een WP website voor een vriendin. dit is mijn 2e WP website die ik maak.

Ik heb een woocommerce (wp plugin) winkelmandje toegevoegd en op de homepage (met veel moeite) met behulp van php (en google) een section "beste verkochte producten" toegevoegd

eiegenlijk wil ik gewoon een wp shortcode ([products limit="6" columns="3" best_selling="true"]) via php toevoegen aan de pagina maar dit kreeg ik niet voor elkaar.

maar als ik de homepage op mijn mobiel bekijk staan die producten niet netjes onder elkaar zoals ik graag zou willen.
Hebben jullie een goede tip waardoor ik dit voor elkaar kan krijgen?

hier is mijn code (Waarschuwing:is dus beetje knutsel werk;-)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
/**
 * Courses Section
 *
 *  @package Rara Academic Pro
*/


$section_title   = get_theme_mod( 'rara_academic_courses_section_title' );
$section_content = get_theme_mod( 'rara_academic_courses_section_description' );
$post_one        = get_theme_mod( 'popular_course_course_one' );
$post_two        = get_theme_mod( 'popular_course_course_two' );
$post_three      = get_theme_mod( 'popular_course_course_three' );
$post_four       = get_theme_mod( 'popular_course_course_four' );
$post_five       = get_theme_mod( 'popular_course_course_five' );
$post_six        = get_theme_mod( 'popular_course_course_six' );
$view_all        = get_theme_mod( 'courses_viewall_label', __( 'View All Courses', 'rara-academic-pro' ) );
$link            = get_theme_mod( 'courses_viewall_link' );

$course_posts = array( $post_one, $post_two, $post_three, $post_four, $post_five, $post_six );
$course_posts = array_diff( array_unique( $course_posts ), array('') );    

if( $section_title || $section_content || $course_posts ){
?>


<section id="courses-section" class="popular-courses">
    <div class="container">        
        <?php
            if( $section_title ) echo '<h2 class="section-title">' . esc_html( $section_title ) . '</h2>';  
            
            
            
                ?>

                            <article >
                                <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="post-thumbnail">
                                    <?php


if ( ! function_exists( 'wc_get_products' ) ) {
    return;
}

echo '<div class="woocommerce">'; // needed for default styles
$top_selling_products = wc_get_products( array(
    'meta_key' => 'total_sales', // our custom query meta_key
    'return'   => 'ids', // needed to pass to $post_object
    'orderby'  => array( 'meta_value_num' => 'DESC', 'title' => 'ASC' ), // order from highest to lowest of top sellers
) );
if ( $top_selling_products ) {
    do_action( 'woocommerce_before_shop_loop' );
    woocommerce_product_loop_start();
    foreach ( $top_selling_products as $top_selling_product ) {
        $post_object = get_post( $top_selling_product );
        setup_postdata( $GLOBALS['post'] =& $post_object );
        do_action( 'woocommerce_shop_loop' );
        wc_get_template_part( 'content', 'product' );
    }

    wp_reset_postdata();
    woocommerce_product_loop_end();
    do_action( 'woocommerce_after_shop_loop' );
}
else {
    do_action( 'woocommerce_no_products_found' );
}

echo '</div><!-- .woocommerce -->';

do_action( 'woocommerce_after_main_content' );
do_action( 'woocommerce_sidebar' );
?>

<div class="btn-holder"><a href="https://rarathemesdemo.com/rara-academic-pro/courses/" class="btn">Bekijk alle trainingen</a></div>                                    
                                    
                
                                       
                                    
                                    
                                    
                                    </div>                                
                                </a>
                                <header class="entry-header">
                                       </a>
                                    </h3>
                                </header>

                                <div class="entry-content">
                                    
                                </div>    
                            </article>
                        </div>
                        
                    <?php
                    }
                    wp_reset_postdata();  ?>

                   </div>
                  
                    <?php
                
             ?>

    </div>
</section>
<?php


[/code]
Gewijzigd op 09/08/2020 13:52:42 door Patricia Wijk
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:20:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/08/2020 12:46:54
Quote Anchor link
Dag Patricia,
Welkom op PHPhulp.

Zou je graag even een nieuwe topictitel willen bedenken die jouw probleem en of vraagstelling aangeeft? Ook kan je jouw code tussen [code] en [/code] plaatsen voor betere leesbaarheid.

Alvast bedankt!

Toevoeging op 09/08/2020 13:24:14:

Hoe ziet het er nu dan uit? Kan je een link delen? Misschien kan je eens kijken naar de 'flexbox' in CSS. Die is erg krachtig voor wat je wilt.
Gewijzigd op 09/08/2020 13:25:29 door - Ariën -
 
Patricia Wijk

Patricia Wijk

09/08/2020 13:34:56
Quote Anchor link
Het is al gelukt :-)bedankt
Gewijzigd op 09/08/2020 15:16:56 door Patricia Wijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/08/2020 17:26:45
Quote Anchor link
Zou je ook de oplossing willen delen voor de rest?

Alvast bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.