PHP imagepng(); naar CSS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lars Groot

Lars Groot

30/09/2010 06:59:42
Quote Anchor link
Beste,
Ik wil met PHP een afbeelding bewerken, en deze vervolgens in CSS tonen.
Ik heb nu dit stukje snippet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
    $im
= imagecreatefrompng("http://planemania.nl/nl1/images/kaart.png");
    $color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
    imageline($im, $xnl, $ynl, $xvreemd, $yvreemd, $color);
imagepng($im);
    ?>

    <!-- <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js"></script> -->
    <style type="text/css">
    <!--
    #map
    {
        background: #95EDDC url('<?php echo $im; ?>');
        height: 476px;
        position: relative;
        width: 630px;
    }


Maar dan krijg ik dus al die vreemde tekens ;(
En als ik dit: imagepng($im); weglaat, dan krijg ik een aqua achtergrond, en niet het plaatje die ik wenste..

Verder werkt de header(); niet, want ik heb ook nog gewone HTML output.

Ik hoop dat iemand het weet,

Lars

Graag in het vervolg bij code, code tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 30/09/2010 09:25:44 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:09:26
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

30/09/2010 13:25:36
Quote Anchor link
zet bovenin je pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Content-Type: image/png')
?>




anders werkt imagepng(); niet

of je moet de afbeelding opslaan op je server en dan weer oproepen, opslaan doe je zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// 100 is kwaliteit en $directory is het pad naar
imagepng($im, $directory, 100);
/?>

bestand
Gewijzigd op 30/09/2010 13:29:40 door Karizma Yusuf
 
Hipska BE

Hipska BE

30/09/2010 14:02:22
Quote Anchor link
http://www.google.be/search?q=css%20embed%20image hier staan een aantal artikels die beschrijven hoe je zoiets kunt doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.