PHP in CLI doet niks

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/06/2019 12:21:38
Quote Anchor link
Ik heb een PHP script, wat via de browser werkt en bepaalde dingen echoed.

In CLI met centos 7 werkt hij niet.


Als ik php -v intik dan is dit php versie 7.1 en geen foutmeldingen.

De cursor blijft gewoon knipperen en er gebeurd niks, alhoewel de crontab ook php code bevat die via deze wijze wel geladen worden.

Hoe kan ik dit debuggen?

groet

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:32:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2019 12:33:44
Quote Anchor link
Een gokje: Er gaat iets fout, en de foutafhandeling staat niet aan?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/06/2019 13:49:34
Quote Anchor link
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

Stond zeker aan, gebeurd niks, leeggg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2019 14:42:40
Quote Anchor link
Dan zit het in het script. Laat de relevante code eens zien? En heb je al geprobeerd het te isoleren?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/06/2019 14:42:51
Quote Anchor link
De volgende realisatie komt wellicht als een openbaring, maar:

Jouw probleem is niet uniek.

Anderen zijn hier al tegenaan gelopen.

Weer anderen hebben dit allang opgelost.

Heb jij bijvoorbeeld al geGoogled?

eerste resultaat
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

08/06/2019 17:18:34
Quote Anchor link
De oplossing was php -n dan doet hij het wel. Snap niet precies waarom
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.