PHP in HTML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Luc Thomaere

Luc Thomaere

18/03/2014 10:01:49
Quote Anchor link
Moet het volgende test.html document niet zonder problemen werken?

<html>
Dit is html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<br>Dit is php';
?>

</html>

=> Ik merk dat mijn script hier niet correct wordt weergegeven. het is wel degelijk een mix van html en php (vanaf de <html> tot de </html>
Het resultaat is enkel "Dit is html".
De server draait een ook WordPress site, dus php is zeker actief.
.php documenten worden wel correct uitgevoerd maar deze mix van html en php niet.
Wat kan hier de oorzaak van zijn?

Alvast bedankt voor de hulp.
Gewijzigd op 18/03/2014 10:04:44 door Luc Thomaere
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:22:00
 
Michael -

Michael -

18/03/2014 10:02:46
Quote Anchor link
>>>> Moet het volgende test.html document niet zonder problemen werken?

Dat moet natuurlijk wel test.php zijn.
 
Luc Thomaere

Luc Thomaere

18/03/2014 10:05:57
Quote Anchor link
Kan je geen php op een .html zetten met de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php   ?>
tags?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

18/03/2014 10:11:29
Quote Anchor link
Nee als je gebruik wilt maken van de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
tags. Dan moet je dit wel in een .php bestand zetten.

Er is weinig verschil tussen .php en .html! In de .php kun je alles wat je in .html kan doen maar je kan ook dus de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
tags gebruiken!
Maar je kan in de .html niet de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
tags gebruiken!
Gewijzigd op 18/03/2014 10:13:25 door Mathieu Posthumus
 
Michael -

Michael -

18/03/2014 10:13:33
Quote Anchor link
Om PHP uit te voeren moet je het bestand opslaan als een PHP bestand. In een PHP bestand kun je uiteraard wel HTML en Javascript gebruiken.
 
Luc Thomaere

Luc Thomaere

18/03/2014 10:13:35
Quote Anchor link
OK, bedankt voor je snelle hulp!
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

18/03/2014 10:16:33
Quote Anchor link
Wat ook handig is om dit even door te lezen leer je veel van:D
Beginner Tutorial voor PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.