php inladen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jack maessen

jack maessen

02/02/2010 23:31:00
Quote Anchor link
Hallo, ik zit met het volgende probleem;

Heb een html bestand waarin ik in een bepaalde div een php bestand wil zetten.
Omdat het php bestand erg groot is heb ik voor deze verwijzing gekozen die in de div staat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php

header('Location: gbook.php');
?>


Het bestand gbook.php wordt nu geladen maar hij laat de html nu helemaal weg ipv dat ie het in die div toont met de html eromheen.
Als ik de inhoud van gbook.php helemaal open in de div zet dan laat ie de html eromheen wel gewoon zien

Hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:27:32
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/02/2010 00:29:00
Quote Anchor link
header ?

Bedoel je niet?:

- include
- require_once

etc..
 
Jack maessen

jack maessen

03/02/2010 12:03:00
Quote Anchor link
idd probleem is idd opgelost door require te gebruiken

thnx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.