PHP + Javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels

Niels

12/11/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Hoi,

aangezien het aanroepen van PHP op een andere server niet werkt ben ik opzoek gegaan naar andere manieren, ik heb er denk ik een gevonden alleen het probleem het werkt niet bij mij ? ? ?.
ik include een javascriptje op een andere server, die bevat ajax script zodat hij toch de pagina parsed.
Ik heb in de ene pagina staan:

<script src="http://xxxxxx/system.js" type="text/javascript"> </script>
<script type="text/javascript">

alert ('2');

</script>

en in de system.js

alert ('1');

Maar hij doet niet echt veel behalve 2 echoen.
Als dit al niet werkt dan kan ik dus ook geen AJAX erin proppen :/.

iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:21:42
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat dat kan. PHP sowieso niet, want je krijgt van die andere server geen PHP, maar de html die het resultaat is nadat het door PHP op die server geparst is. JavaScript vanaf een andere server includen lijkt me ook niet erg netjes i.v.m. de serverload aan de andere kant.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Ik heb nog even gekeken, en doe in system.js eens dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
    function init () {
        alert (1);
    }
    window.onload = init;
 
Niels

Niels

12/11/2006 19:32:00
Quote Anchor link
qau serverload maakt het niet uit, het is meer het idee dat google analytics ook volgt. Maar dan met mijn idee :)

Goed idee, pakt hij helaas ook niet :/

Edit: Wat moet je eigenlijk krijgen als je het bestand direct aanroept, de source?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Probeer deze eens uit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script type="text/javascript" src="http://www.jankoehoorn.nl/helloworld.js"></script>
</head>

<body>
</body>
</html>
 
Niels

Niels

12/11/2006 19:42:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 12.11.2006 19:40:
Probeer deze eens uit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script type="text/javascript" src="http://www.jankoehoorn.nl/helloworld.js"></script>
</head>

<body>
</body>
</html>


Huh, ?? ? ? ?
hoe is dat nou weer mogelijk,
hier doet hij het wel neem ik aan ? ik kreeg een melding
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Klopt, ik had hem hier uitgetest en die doet het ook.
 
Niels

Niels

12/11/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 12.11.2006 19:43:
Klopt, ik had hem hier uitgetest en die doet het ook.

Wel raar ik heb het op moment:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script type="text/javascript" src="http://niels.eprog.nl/system.js"></script>
</head>

<body>
</body>
</html>


Dit is op mijn local, en dit op mijn host:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
// JavaScript Document

    function init () {
        alert ('1');    
    }
    
    window.onload = init;


zie alleen de verschillen niet !?
Hij werkt nu overigens wel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Misschien surf je met Internet Explorer? Die houdt de cache nog wel eens vast.
 
Niels

Niels

12/11/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Nope alles doe ik met firefox,

Maar het probleem is bekend :P
Ik zette beide script op lijn niveau naast elkaar en kreeg dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<script src="http://niels.eprog.nl/system.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://niels.e-prog.nl/system.js" type="text/javascript"></script>


Waarbij het 2e script het orgineel is.
Hier heb je niet bijzonder goede ogen nodig.
Btw voor de lol: hier heb ik een 45 minuten op lopen zoeken :P.

Nouja iig bedankt!

im a dork
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 19:59:00
Quote Anchor link
Okee, graag gedaan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.