PHP Link check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Shakes

Shakes

24/11/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Hallo,

Gebruikers kunnen zelf links toevoegen op mijn site. Echter vind ik het wel zo netjes als ze ook terug linken. Zelf was ik aan het denken om de gebruikers bij het toevoegen ook de pagina erop te zetten waarop de link naar mijn pagina staat en dan een script te maken dat eens in de zoveel tijd die pagina's na loopt.

Hoe maak je zoiets? fopen() ??
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:40:05
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

24/11/2006 19:17:00
Quote Anchor link
met 2 pagina's

in.php

out.php

Voor elke link die jij binnen krijgt vanaf hun site tel je der 1 bij op en daardoor laat je hun website 1 keer op jouw websitee zien

en als iemand op die link van die ander heeft geklikt gaat er weer eentje af

Oké ben weer lkkr duidelijk denk ik?XD

GR. mebus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.