PHP Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Casper B

Casper B

01/11/2011 13:38:57
Quote Anchor link
Beste phper's.
Ik ben bezig met het realiseren van een login page.
Hiervoor heb ik de tutorial van 9lessons gebruikt.
Helaas kom ik er niet geheel uit.

http://www.9lessons.info/2009/09/php-login-page-example.html

Het login script werkt met een db. Deze heb ik ook aangemaakt. Maar waar kan ik een gebruikersnaam en wachtwoord aangeven etc.

Hopelijk kan iemand helpen.
Mv.g Casper
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:28:33
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 14:07:08
Quote Anchor link
Dat staat toch gewoon op die site.
Let wel op dat de beveiliging NIET voldoende is.
Gebruik geen addslashes() maar zie mysql_real_escape_string().
 
Casper B

Casper B

01/11/2011 14:25:54
Quote Anchor link
Tevens krijg ik ook de volgende fout:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user '24508'@'127.0.0.1' (using password: YES) in C:\domains\wwwroot\Testserver\login\config.php on line 8
Uw gebruikersnaam en/of wachtwoord is onjuist. Probeer het nog eens.

op line 8:

$bd = mysql_connect($mysql_hostname, $mysql_username, $mysql_password) or die("Uw gebruikersnaam en/of wachtwoord is onjuist. Probeer het nog eens.");
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 14:41:37
Quote Anchor link
Lijkt mij duidelijk.
 
Casper B

Casper B

01/11/2011 14:47:42
Quote Anchor link
Wat is dan hiervan het probleem als ik vragen mag?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 14:50:37
Quote Anchor link
Het connecten met de database is mislukt.

Mogelijke oorzaken:
- Er draait geen mysql
- De database bestaat niet
- Inlognaam is fout
- Password is fout
Gewijzigd op 01/11/2011 14:50:56 door - SanThe -
 
Casper B

Casper B

01/11/2011 14:55:36
Quote Anchor link
De inlognaam en wachtwoord, dat moet toch beide zijn van het domein?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2011 15:05:30
Quote Anchor link
Domein? Je bedoelt de mysql-server.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.