PHP Map

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis Smink

Dennis Smink

20/06/2011 08:31:14
Quote Anchor link
Beste PHPulpers,

Ik heb even een duwtje in de rug nodig, ik ben namelijk bezig met een minimap met PHP en tables.

Wat ik nu heb is:
http://www.roller-park.nl/test.php

De code hiervan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
echo "<table>";    

echo "<tr>";
for( $a=0; $a<=10; $a ++ ){
    echo "<td>". $a ."</td>";
}

echo "</tr>";

for($b=1; $b<=10; $b++){
    echo "<tr>";
    echo "<td>". $b ."</td>";
    echo "</tr>";
}

echo "</table>";

?>


Hoe kan ik nou iets "plaatsen" hier in als het ware, ik wil dus uiteindelijk een echte map hiervan maken maar doe het nu nog even met cijfertjes, ik heb al heel veel geprobeerd met het veranderen van de table. Maar loop gewoon eventjes vast en zie de bomen niet meer door het bos..

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/06/2011 08:31:36 door Dennis Smink
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:41:44
 
Jordy nvt

Jordy nvt

20/06/2011 10:16:46
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/06/2011 11:47:12
Quote Anchor link
Dit werkt wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
    $cols
= 20;
    $rows = 10;
    
    echo '<table>';
        for($i=0; $i<$rows; $i++)
        {

            echo '<tr>';
            
            for($n=0; $n<$cols; $n++)
            {

                echo '<td>'.$n.'</td>';
            }

            
            echo '</tr>';
        }
        
    echo '</table>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.