PHP -> Mysql module probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michael

michael

04/01/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met het laden van mijn modules in PHP

in mijn php.ini staat: extension_dir = "C:/server/apache2/php/extentions/"

dir van mijn modules: C:\server\apache2\php\extentions

en daarin heb ik 3 modules en die zijn:php_mysql.dll,php_gd2.dll en php_mbstring.dll

en deze modules staan aangevinkt alleen ze laden niet.....

extension=php_mysql.dll
extension=php_gd2.dll
extension=php_mbstring.dll

Weet iemand misschien mijn probleem??? bij voorbaat dank
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 04:42:54
 

04/01/2008 17:30:00
Quote Anchor link
Staan die bestanden daar wel? Anders moet je ze er neer zetten (dacht ik).
Waarom gebruik je niet iets als Xampp?
Daarmee is alles al geconfigureert enzo...
 
Michael

michael

04/01/2008 17:31:00
Quote Anchor link
De bestanden staan er ja. Ik heb nog nooit gehoord van Xampp. werkt dat gemakkelijk?
 

04/01/2008 17:33:00
Quote Anchor link
Jah, alleen maar uitpakken en draaien :-D.
 
Michael

michael

04/01/2008 17:34:00
Quote Anchor link
zonde van mijn dag werk dan :D iig bedankt voor je reactie! ik ga het maar proberen :)
 

04/01/2008 17:35:00
Quote Anchor link
XAMPP is een alles in één pakket waarbij alles voor geconfigureerd wordt/is.

Worden andere modules wel geladen?
 
Michael

michael

04/01/2008 17:38:00
Quote Anchor link
Loaded Modules:
core mod_win32 mpm_winnt http_core mod_so mod_actions mod_alias mod_asis mod_auth_basic mod_authn_default mod_authn_file mod_authz_default mod_authz_groupfile mod_authz_host mod_authz_user mod_autoindex mod_cgi mod_dir mod_env mod_imagemap mod_include mod_isapi mod_log_config mod_mime mod_negotiation mod_setenvif mod_userdir mod_php5

van phpinfo();

Ik heb maar 3 modules in de extentions dir staan. Volgens mij had ik alleen die nodig of niet?
 
Hipska BE

Hipska BE

04/01/2008 17:49:00
Quote Anchor link
dat zijn apache modules en geen php modules...
 
Michael

michael

04/01/2008 18:07:00
Quote Anchor link
ooow ok. Iig mysqlAdmin werkt niet omdat de mysql module niet geladen is
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.