PHP Notice: Array to string conversion

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aad B

Aad B

16/06/2010 21:09:23
Quote Anchor link
Ik ben aan het stoeien met de winkelwagen van http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/opzet-webwinkel/252/de-winkelwagen/466/ en krijg een foutmelding: [error] [client 192.168.1.70] PHP Notice: Array to string conversion in cart.php on line 10
Op line 10 staat: $cart = explode("|",$_SESSION['cart']);
Ik heb al wat gegoogled maar ik zie geen oplossing. Mag deze syntax niet (meer) ??
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:56:31
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

16/06/2010 21:15:14
Quote Anchor link
Ik heb niet zo zeer naar de code gekeken of wat dan ook, maar wil je er wel even op wijze dat deze tutorial met code 5 jaar oud is wat kan betekenen dat deze niet meer veilig is en het script misschien niet meer volledig werkt!!
 

16/06/2010 21:19:25
Quote Anchor link
Die tutorial doet het volgens mij niet handig. Als ik het zo snel bekijk kan die in plaats van dit rare gedoe met explode op | gewoon een multi-dimensionale array maken.
 
Aad B

Aad B

16/06/2010 21:36:00
Quote Anchor link
Dank voor de reactie, ik ben beginner....een multi-dimensionale array....??
 

16/06/2010 21:39:51
Quote Anchor link
Voer maar uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$blaat
= array('geluid' => array('Schaap' => 'behehe', 'koe' => 'boehoe', 'blaat' => 'blup'), 'kleur' => array('Schaap' => 'wit', 'koe' => 'zwart-wit', 'blaat' => 'doorzichtig'));
var_dump($blaat);
?>

Je hebt meerdere dieptes. Net zoals 2D en 3D (wat gewoon hetzelfde is ook eigenlijk).
Gewijzigd op 16/06/2010 21:41:38 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.