[PHP] php.ini lege instellingen ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michael Voeten

Michael Voeten

20/11/2008 11:03:00
Quote Anchor link
mag php.ini lege instellingen bevatten ?

bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
disable_classes =
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:24:25
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Ik zou het niet met zekerheid durven zeggen, maar ik neem aan van wel. Als je met phpinfo() kijkt staat er diverse keer als waarde: 'no value'.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

20/11/2008 11:41:00
Quote Anchor link
ok, we krijgen namelijk regelmatig ernstige fouten op een pagina, maar we kunnen niet achterhalen wat het probleem nu is.

deze foutmelding krijgen we
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
PHP has encountered an Access Violation at ######


de server is een windows 2003 server met IIS6 + 5.0

het rare is dat we meerdere pagina's hebben draaien op die server, maar nergens een probleem, behalve deze pagina
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2008 11:45:00
Quote Anchor link
Waarxhijnlijk heeft dat met het geheugenmanagement te maken van Windows.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

20/11/2008 11:58:00
Quote Anchor link
weet je waar ik dit kan aanpassen/zien ?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2008 12:04:00
Quote Anchor link
Nee, ik heb (gelukkig) geen verstand van Windows-servers.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

20/11/2008 12:05:00
Quote Anchor link
ik ben zelf ook voorstander van linux + apache, maar helaas we hebben een contract met een hosting bedrijf dat ons een Virtuele windows omgeving levert en daarbij ook een hosting ( dus windows + iis )
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2008 12:09:00
Quote Anchor link
Bij een host? Dan leg je hun toch dit probleem voor.
 
Michael Voeten

Michael Voeten

20/11/2008 12:11:00
Quote Anchor link
jah, maar zijn niet zo slim met php :)
is echt een asp man.

en lopen nu bijna 2 weken met het probleem
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2008 12:13:00
Quote Anchor link
Heeft volgens mij niks met php te maken maar met de server zelf.

Edit: Misschien is php niet juist geïnstalleerd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Storeman storeman

storeman storeman

20/11/2008 12:38:00
Quote Anchor link
Misschien zit ik ernaast, maar kan het niet zijn dat bepaalde bestanden gelockt zijn? Access kan idd memory zijn, maar wellicht ook bestanden die door windows worden gelockt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.