[PHP] Plaatjes van andere pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitchell van de Ree

Mitchell van de Ree

08/01/2013 15:37:10
Quote Anchor link
Beste Allen,

Ik zit met een klein probleempje, want nu komt het! Ik wil graag een extern url oproepen, en daar in de broncode één of meerdere plaatjes uithalen en die op mijn website (als een linkje) laten zien. Nu heb ik wat gegoogled, maar ik kom alleen maar op CURL en DOM uit, helaas beschikt mijn webserver niet over allebei de mogelijkheden, waardoor ik me nu alleen wil richten op PHP.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$feed
= 'http://google.nl';
    $content = file_get_contents($feed);
    $x = new SimpleXmlElement($content);
    foreach($x->channel->item as $entry) {

          // Hier komen alle linkjes van de "items" tevoorschijn.
      $page = $entry->link;
      $items = file_get_contents($page);

        }

?>


Tot zo ver mijn verstand, nu heb ik al een aantal dingen geprobeerd, maar tot nu toe heb ik maar één werkende code, die alle plaatjes van de pagina pakt die ook weergegeven worden. Alleen ik wil ook de plaatjes die bijvoorbeeld door een slideshow niet gelijk zichtbaar zijn. Op de externe pagina is het zo weergegeven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div id="vip-image-viewer" class="image-viewer available no-image">
  <div class="image"><img src="1-60_84.JPG" alt="undefined"></div>
  <div class="image"><img src="2-60_84.JPG" alt="undefined"></div>
  <div class="image"><img src="3-60_84.JPG" alt="undefined"></div>
  <div class="image"><img src="4-60_84.JPG" alt="undefined"></div>
  <div class="image"><img src="5-60_84.JPG" alt="undefined"></div>
</div>


Daarnaast wil ik de 60_84.JPG laten vervangen door de 60_85.JPG
Weet iemand welke functies ik allemaal moet gebruiken?

Alvast Bedankt!
Mitchell.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:31:21
 
No One

No One

08/01/2013 15:38:21
Quote Anchor link
als je server in eigen beheer is kun je die dingen aanzetten / installeren
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/01/2013 15:49:45
Quote Anchor link
Houd je rekening met eventueel copyright?!
 
Mitchell van de Ree

Mitchell van de Ree

08/01/2013 16:00:32
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 08/01/2013 15:49:45:
Houd je rekening met eventueel copyright?!


Het gaat hierbij om eigen gebruik. De bedoeling is dat ik een portfolio maak van mijn website, alleen de slideshow plaatjes (die automatisch gegenereerd worden) wil ik op mijn 'thuis' pagina gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.