PHP Programma

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Erik -

Erik -

24/08/2011 18:59:02
Quote Anchor link
Ik ben sinds een paar dagen bezig op met PHP om te leren gaan, ik heb daarvoor gekozen om met Adobe Dreamweaver te werken. Dit kwam meestendeels omdat ik al met een ander Adobe programma bezig ben(Photoshop).

Nu mijn vraag is er een ander programma dat goed geschikt is voor PHP?

Alvast bedankt,

Erik.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:49:55
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/08/2011 19:02:51
Quote Anchor link
Ik zou het bij Dreamweaver gebruiken, erg goed programma.
Er is ook een van Micrsoft: Microsoft Expression Web.
Hier heb je een hele lijst:klik
 
Henry Campen

henry Campen

24/08/2011 19:06:34
Quote Anchor link
Ook ik met eigenlijk net, maar fanatiek begonnen met php/mysql en gebruik o.a Eclipse wat super bevalt.
Gewijzigd op 24/08/2011 19:11:03 door henry Campen
 
Erik -

Erik -

24/08/2011 19:07:59
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 24/08/2011 19:02:51:
Ik zou het bij Dreamweaver gebruiken, erg goed programma.
Er is ook een van Micrsoft: Microsoft Expression Web.
Hier heb je een hele lijst:klik


Bedankt voor de snelle reactie ik zal de lijst even door kijken en er een paar van proberen.
 

24/08/2011 19:13:35
Quote Anchor link
Ik zou Dreamweaver niet gebruiken. Er zitten namelijk nog een heel aantal bugs in. Ik adviseer je Panic Coda. (Kan alleen als je een Apple hebt)
 
Erik -

Erik -

24/08/2011 19:17:25
Quote Anchor link
Allard Jansen op 24/08/2011 19:13:35:
Ik zou Dreamweaver niet gebruiken. Er zitten namelijk nog een heel aantal bugs in. Ik adviseer je Panic Coda. (Kan alleen als je een Apple hebt)


Ah ja ik heb geen Apple(altans geen computer).
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/08/2011 19:22:05
Quote Anchor link
Allard Jansen op 24/08/2011 19:13:35:
Ik zou Dreamweaver niet gebruiken. Er zitten namelijk nog een heel aantal bugs in. Ik adviseer je Panic Coda. (Kan alleen als je een Apple hebt)


Wat is er mis met Dreanweaver??
Gebruik het al jaaaaaaaren, en het wordt alleen maar beter.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

24/08/2011 19:22:46
Quote Anchor link
notepad++
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

24/08/2011 19:25:41
Quote Anchor link
Ik vind PHPDesigner7 ook fijn werken.
 
PHP Scripter

PHP Scripter

24/08/2011 19:27:00
Quote Anchor link
PHPDesigner 7 ;-)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/08/2011 19:33:23
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 24/08/2011 19:25:41:
Ik vind PHPDesigner7 ook fijn werken.

Dreamweaver ondersteund HTML, CSS, PHP, Javascript, ActionScript, ASp, ASP.Net (VB en C#)
allemaal met codehints, scheelt een hoop klopwerk
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

24/08/2011 19:37:29
Quote Anchor link
PHPdesigner ondersteund HTML, CSS, PHP, JS, ASP(dus ook C#/VB), XML, Perl, Ruby, Python, SQL en Smarty.
Ook heeft PHPDesigner codehints, maar dan ook met een aantal vooraanstaande library's, denk aan Zend/Jquery en eigen geschreven codes.

site PHPDesigner
duidelijk overzicht alle functies
Gewijzigd op 24/08/2011 19:44:30 door Jacco Brandt
 
Henry Campen

henry Campen

24/08/2011 19:52:17
Quote Anchor link
Is deze gratis ?? ;-)
 
Pim -

Pim -

24/08/2011 20:11:17
Quote Anchor link
NetBeans IDE
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

24/08/2011 20:13:35
Quote Anchor link
Er is een gratis versie van PHPDesigner beschikbaar.
http://www.mpsoftware.dk/downloads.php
 
Henry Campen

henry Campen

24/08/2011 20:17:42
Quote Anchor link
Das een Trial versie volgens mij.
 
Roel -

Roel -

24/08/2011 20:18:18
Quote Anchor link
Pim - op 24/08/2011 20:11:17:
NetBeans IDE


Die gebruiken we op school voor Java.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/08/2011 20:21:40
Quote Anchor link
Dreamweaver is een wysiwyg editor. What you see is what you get. Het is makkelijk om visueel elementen aan te maken (zoals div's) maar onder water wordt er een hoop rommelige / overbodige code aangemaakt. Dat is de reden waarom Dreamweaver voor PHP programmeurs nooit de eerste voorkeur zal zijn.

NetBeans is wel oké (zoals Pim al zei).

(En natuurlijk ook de oude en vertrouwde Zend Studio waarvoor helaas geen licenties meer te verkrijgen zijn.)
 

24/08/2011 20:21:40
Quote Anchor link
kijk ook eens naar zend studio en of eclipse
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

24/08/2011 20:25:02
Quote Anchor link
Henry Campen op 24/08/2011 20:17:42:
Das een Trial versie volgens mij.


Het is een trial-versie die toch behoorlijk goed werkt.
 
Fabian M

Fabian M

24/08/2011 20:37:58
Quote Anchor link
Eclipse is gratis, open-source en op elk platform beschikbaar. Ook zijn er nog plugins beschikbaar voor HTML, Javascript, etc.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.