PHP Programmeer Omgeving ( specifieke vereisten)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fromzon ngl

Fromzon ngl

06/12/2010 01:40:45
Quote Anchor link
Ik ben op zoek naar een programmeer-omgeving,
dat mij Intellisense kan aanbieden voor PHP.

De belangrijkste ( en bijna enige ) vereiste waar ik naar op zoek ben is de volgende:
- Ik wil Intellisense kunnen krijgen op code waar géén documentatie bij geschreven is, ik heb het hier dus over échte Intellisense.

Voorbeeld:

class textField(){

var $size;
var $maxLength;

function setSize($_size){
$this->size = $_size;
}

function setMaxLength($_maxLength){
$this->maxLength = $_maxLength;
}
}


Als ik dan in een andere PHP pagina het volgende typ:
$objectTextField = new textField();
$objectTextField->

Dan moet Intellisense mij direct de functies "setSize" en "setMaxLength" kunnen aanbieden, zonder dat er PHPDoc werd geschreven ( !! ).

Welke programmeer-omgevingen zijn hiertoe instaat?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:39:02
 
Jacco Engel

Jacco Engel

06/12/2010 09:36:13
Quote Anchor link
Voor zover ik weet iig netbeans en zend studio
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.