PHP programmeur gezocht (Breda)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Mark  Gelderblom

Mark Gelderblom

02/05/2011 14:59:58
Quote Anchor link
PHP Developer
Werk je graag in een omgeving waar innovatie hoog in het vaandel staat? Waar iedere dag weer nieuwe programmeer uitdagingen en verantwoordelijkheden op je liggen te wachten? Een werkgever die je stimuleert het beste uit jezelf te halen en waar jouw kennis, ervaring en visie serieus wordt genomen? Dan is deze functie, bij de Ruyter Network Solutions echt iets voor jou!!

Wie zijn wij?
Anno 2011 is DeRuyter Network Solutions een vooruitstrevend ICT bedrijf dat zich zowel begeeft op de gebaande als de ongebaande paden van het internet en de markt van heden dag. Inteligente software, SAAS oplossingen, webtechniek, (web)applicaties, (mobiele)communicatie behoren tot de core-business.

Wat ga je doen?
Als developer bij DeRuyter Network Solutions hebt je een variërende en uitdagende functie. Je schrijft code in PHP, SQL, XML, HTML/DHTML/CSS die voldoet aan de laatst gestelde eisen en standaarden. Projectmatig werk je aan opdrachten voor zowel kleine als (middel)grote organisaties. Je ontwikkelt en realiseert geheel nieuwe, vaak vooruitstrevende webapplicaties. Daarnaast optimaliseer je de usability van websites en heb je de nodige kennis van SEO. Ook neem je m.b.t. jouw vakgebied deel aan brainstormsessies t.b.v. het uitdenken van nieuwe praktische oplossingen & commerciële kansen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken voor deze uitdagende functie iemand met HBO werk- en denkniveau.
Je werkervaring en het wel of niet hebben van een afgeronde opleiding is voor ons ondergeschikt aan je kennisniveau:
- Vereist en gedegen kennis van: PHP5, SQL, XML, HTML, CSS
- Kennis van de volgende (programmeer)talen is een pré: .NET, VB, VBA, Asses, Javascript, Flash
- Ervaring met opensource CMS producten
- Proactieve houding in relatie tot de uitvoering van projecten
- Een TEAM-player die zich voor 100% in wil zetten voor het creëren van vooruitstrevende oplossingen
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Up to date blijven t.a.v. de ontwikkelingen in de branche
- Een echte passie voor programmeren


Wat bieden wij jou?
Wij bieden een veelzijdige full-time functie in een vooruitstrevende en snel groeiende organisatie, waar we je graag meer over vertellen tijdens het gesprek. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van je kennis en ervaring.

Wij bieden je ook een interessant secundaire arbeidsvoorwaardenpakket waaronder:
- Flexibele werktijden
- Pensioenregeling
- Salaris in overeenstemming met de functie
- Deelname in een snel groeiende organisatie
- Doorgroeimogelijkheden

Interesse?
Ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je sollicitatie naar [email protected]
Voor meer informatie kun je bellen met Frank de Ruyter, 076-888.00.10
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.