PHP Quiz vragen onthouden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wesley PHP

Wesley PHP

15/07/2012 16:48:48
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig met een PHP Quiz en dat werkt, alleen het lukt me niet om de vragen te onthouden.

De quiz heeft 4 vragen, een vraag per "pagina". Nu wil ik dat als je op submit drukt je naar de volgende pagina gaat en het antwoord onthoud, maar hij onthoud alleen de laatste vraag ik heb vanalles geprobeerd $_POST['naam'], $_SESSION['naam'].

Maar nikt werkt ik hoop dat iemand mij kan helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:28:57
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 16:56:26
Quote Anchor link
In een session zetten.
Laat eens een stukje relevante code zien.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

15/07/2012 18:47:21
Quote Anchor link
Heb het nu geprobeerd met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php if(isset($_POST['naam'])) {
 $_SESSION['naam'] = $_POST['naam'];
}

?>


En nu werkt hij
 
- SanThe -

- SanThe -

15/07/2012 18:52:29
Quote Anchor link
Wel op elke pagina session_start(); bovenin zetten anders werkt het niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.