php refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter bakker

wouter bakker

21/02/2011 10:29:31
Quote Anchor link
beste mensen,

ik wil een pagina refreshen, zodat je naar een andere site gaat:

$where = $site_info[site_url];
Echo "<META HTTP-EQUIV=\"Refresh\" CONTENT=\"0; URL=$where\"> u wordt nu doorgelinkt...";

alles leuk en aardig, alleen wordt hij nu achter je site url geplaatst (dus http://www.mijnsite.nl/$where).
Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Hoe moet het wel goed?

komt het misschien door de mata http-equiv, dat die anders moet ofzo?...

na research kom ik er ook niet achter, wel dat het ook met header() kan, welke is beter? (en waarom).

groetjes,
wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:40:11
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

21/02/2011 10:30:38
Quote Anchor link
Bekend probleem, probeer is http:// voor je url te zetten.
 
Wouter bakker

wouter bakker

21/02/2011 10:31:54
Quote Anchor link
oke, doe ik;)

Toevoeging op 21/02/2011 10:42:32:

ja het werkt!!!!

bedankt!!

Toevoeging op 21/02/2011 10:52:57:

mmm nu komen we bij het volgende probleem,

de link werkt, alleen krijg ik nu een error.
Het zit zo:

je hebt in een iframe een linkje staan met url?showme=1. Dit werkt.
dit wordt in een file verwerkt en er komt een plaatje te staan met als link go=1.
Als iemand dan klikt dan wordt er gekeken of er go staat, dan wordt je doorgelinkt naar een site, maar nu komt er dus als je klikt een foutmelding van Undefined index: showme in regel blablabla!

code:
$showme = $_GET['showme'];
If ($showme =="1"){

als showme er niet in staat dan is het dus go, alleen hij ziet dit als error... wat kan ik hieraan doen? moet ik dan if($_GET['showme']==1) van maken?

en dan bij go ipv
$go = $_GET['go'];
If ($go =="1"){

if($_GET['go']==1)

????

overigens voert hij de code die achter go komt wel gewoon uit (alleen niet dat refreshen...)
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2011 10:56:03
Quote Anchor link
Zie isset().
 
Wouter bakker

wouter bakker

21/02/2011 13:08:12
Quote Anchor link
ja het werkt!;)
bedankt:D

krijg nu wel weer een volgende melding, maar probeer er eerst zelf uit te komen xD

Toevoeging op 21/02/2011 13:39:08:

oke, na weer 3 fouten eruit gehaald te hebben...
dat refreshen werkt nogsteeds niet...

ik heb wel uitgevonden dat de $where gewoon een site is (http://www.blablabla.com), hij probeert hem in het iframe te openen en zegt hij gewoon u wordt nu doorgelinkt zonder dat er iets gebeurt...
ik heb geprobeerd met target="_blank" om hem in een popup te openen (dat moet toch zo?), hij zegt dan "the requist document is not found on this server"...

de script:

Echo "<META HTTP-EQUIV=\"Refresh\" CONTENT=\"0; URL=$where\"> u wordt nu doorgelinkt...";

het is dus de bedoeling dat er een popup wordt geopend met de link die uit de $where komt....

bedankt!

Toevoeging op 21/02/2011 14:11:06:

nope, het lukt nogsteeds niet.
de url http://www.blablabla.com werkt niet, ook http://www.blbalbla.com/ werkt niet!...

waar ligt het aan?

Heb ook al naar een andere manier gezocht, dat is dus met javascript, alleen wil ik dat het liefst niet gebruiken...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.