php result while

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Space gremlin

space gremlin

01/10/2013 21:07:34
Quote Anchor link
ik wil de onderstaande routine meerdere keren gebruiken.
daarvoor heb ik de $t aangemaakt en verwerkt in de result

Echter krijg ik niks naar voren, kan je dit zo toepassen zoals ik gedaan heb.

result[$t]

alle onnodig code heb ik verwijderd voor het overzicht.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
$i
=0;
$t=0;

// konami

while ($i < $num) {


$opslag=mysql_result($result[$t],$i,"opslag");


/hoofd programma (weggelaten voor vraag)


=
$opslag2


$i
++;

if ($t==0 and $i==$num) {$num=$num2;$t=2;};
if ($t==2 and $i==$num) {$num=$num3;$t=3;};
if ($t==3 and $i==$num) {$num=$num4;$t=4;};

}






?>


Toevoeging op 01/10/2013 21:39:19:

werkt wel , kennelijk elders een typefout gemaakt.



Toevoeging op 01/10/2013 21:53:01:

ik zat me trouwens een partij moeilijk te doen met terug springen in je code.
maar ik zie dat php 5.3 gewoon goto ondersteund. ja dat scheelt een hoop.
Gewijzigd op 01/10/2013 21:10:08 door Space gremlin
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:31:28
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/10/2013 11:11:53
Quote Anchor link
Zie eens op php.net, bij goto.

Bovenaan staat dit:
Afbeelding
 
Space gremlin

space gremlin

03/10/2013 12:35:31
Quote Anchor link
bedankt daar kijk ik ook altijd.
echter viel het mij nu pas op.
en ik zit pas op php5.3 en of 5.4
vandaar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.