PHP script tabel check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Racoon smasher

racoon smasher

26/05/2014 13:31:14
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik met php check of er inhoud in een row van de tabel zit of niet. Ik bedoel dus niet dat er gecheckt moet worden of de row er is, maar of er inhoud in een hokje zit van een row, bijvoorbeeld c_description

Met voorbaat dank
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:17:45
 
Michael -

Michael -

26/05/2014 13:33:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(trim($row['c_description']) != '')
{

    echo $row['c_description'];
}

?>
 
Racoon smasher

racoon smasher

26/05/2014 13:41:52
Quote Anchor link
Zoiets had ik al geprobeerd volgens mij, maar het werkt niet, want of er inhoud is zit of niet er veranderd niks en er blijft MELDING staan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
            /* Errors */
            error_reporting(0);
            
            /* query uitvoeren */
            $Query = "SELECT co_name_1, co_name_2, co_name_3
                           FROM competitors
                        WHERE c_id = '"
. stripslashes(mysql_real_escape_string($_GET['id'])) . "'";
            
            /* Resultaat */
            $Result = mysql_query($Query);
            
            /* Kijken of de query is gelukt */
            if(!$Result)
            {

               echo 'er is een fout opgetreden, herlaad de pagina!';
            }

            else
            {
               /* Kijken of er inhoud is */
                if(trim($Result['co_name_1']) != '')
                {

                    echo '
                            <div class="formFloat">
                              
                                <h3>Concurrent 1</h3>
                    
                                <label for="totallinks">Totaal aantal links:</label>
                                <input type="text" name="co_number_1_total_links" /><br>
                    
                                <label for="totaldomains">Aantal domeinen:</label>
                                <input type="text" name="co_number_1_domain_links" /><br>
                                
                                <label for="pagerank">Pagerank:</label>
                                <input type="text" name="co_number_1_pagerank" /><br>
                                
                                <label for="agewebsite">Leeftijd website:</label>
                                <input type="text" name="co_number_1_domain_age" /><br>
                                
                                <label for="domainauthority">Domein autoriteit:</label>
                                <input type="text" name="co_number_1_domain_authority" /><br>
                                
                                <label for="pageauthority">Pagina autoriteit:</label>
                                <input type="text" name="co_number_1_page_authority" /><br>
                    
                            </div>
                         '
;
                }

                else
                {
                    echo 'MELDING';
                }
            }

            ?>
Gewijzigd op 26/05/2014 13:43:38 door racoon smasher
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2014 13:42:56
Quote Anchor link
Je vergeet te fetchen...
 
Racoon smasher

racoon smasher

26/05/2014 13:45:18
Quote Anchor link
- Aar - op 26/05/2014 13:42:56:
Je vergeet te fetchen...


Woeps over het hoofd gezien x]

Bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

26/05/2014 15:23:54
Quote Anchor link
- Aar - op 26/05/2014 13:42:56:
Je vergeet te fetchen...


En je hebt zo te zien nog geen verbinding gemaakt.
Ook staat error_reporting uit.
En wat is het nut van stripslashes()?
 
Michael -

Michael -

26/05/2014 15:43:32
Quote Anchor link
stripslashes komt waarschijnlijk nog uit deze
- SanThe - op 17/04/2014 16:05:26:
Gebruik gewoon stripslashes() en je probleem is weg.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/05/2014 15:51:46
Quote Anchor link
Als je het al nodig zou hebben dan staat het nu in ieder geval op de verkeerde plaats.
 
Racoon smasher

racoon smasher

26/05/2014 16:31:04
Quote Anchor link
Die strip slashes had ik er perrongelijk in laten staan. de verbinding is er al met een include en error reporting weet ik dat die uit staat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.