PHP script werkt niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M. Verbakel

M. Verbakel

14/07/2009 08:54:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij vertellen waarom in dit script $res leeg blijft?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$abc
= array(1 => "+", "-", "*", "/");
for($a = 1; $a <= 4; $a++)
{

    $avar = $_GET[$a];
?>

Quote:
Onzinnig veel code verwijderd.
Post alleen relevante code.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M. Verbakel
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:17:20
 
Leen M

Leen M

14/07/2009 09:04:00
Quote Anchor link
Zet je code even tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>

Dat maakt het leesbaarder.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2009 09:06:00
Quote Anchor link
En kan je ook relevante code tonen.
Ik ga geen 153 regels doorspitten op $res
 

14/07/2009 09:07:00
Quote Anchor link
En aan 1536 regels antwoorden hebben we weinig. Ik denk dat er weinig mensen zijn die zin hebben om je script te decoden. I.V.M. te veel code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2009 09:08:00
Quote Anchor link
Ik vraag me af, waarom post je alle output?
Met een enkele regels ervan viel ook wel te zien dat hij leeg was?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2009 10:54:00
Quote Anchor link
M. Verbakel schreef op 14.07.2009 08:54:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$abc
= array(1 => "+", "-", "*", "/");
for($a = 1; $a <= 4; $a++)
{

    $avar = $_GET[$a];
?>

$avar zal leeg zijn aangezien een GET-var niet enkel een getal kan zijn. Begin vars altijd met een letter en nooit met een cijfer.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
M. Verbakel

M. Verbakel

14/07/2009 16:27:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 14.07.2009 10:54:
M. Verbakel schreef op 14.07.2009 08:54:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$abc
= array(1 => "+", "-", "*", "/");
for($a = 1; $a <= 4; $a++)
{

    $avar = $_GET[$a];
?>

$avar zal leeg zijn aangezien een GET-var niet enkel een getal kan zijn. Begin vars altijd met een letter en nooit met een cijfer.


Dit was het probleem niet, ik heb namelijk een typfoutje gevonden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$res
= calc($avar, $bvar, $cvar, $dvar, $ab, $bd, $cd);
?>


maar $bd bestaat niet, dit moest zijn $bc!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$res
= calc($avar, $bvar, $cvar, $dvar, $ab, $bd, $cd);
?>


Toch bedankt voor de moeite!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M. Verbakel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.