PHP sessie werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frank O

Frank O

18/06/2011 17:36:08
Quote Anchor link
Hallo,

Na het inloggen via http://goo.gl/lqhlv geeft hij aan dat ik succesvol ben ingelogd
(test account is voor username en password: frank (hoofdlettergevoelig))
Mijn session_start staat helemaal bovenin, en als alles dus klopt wordt de sessie USER aangemaakt, met als value de ingevoerde username.

checklogin.php (is geincluded in login.php, eerste regel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
-code verwijderd voordat google mij naait-


Maar als ik dan naar een andere pagina ga met die session, geeft hij 'error'
http://goo.gl/lWNOM
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
-code verwijderd voordat google mij naait-


Wat doe ik fout met de session?
Gewijzigd op 18/06/2011 17:47:42 door Frank O
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:41:00
 
The Force

The Force

18/06/2011 17:38:38
Quote Anchor link
Wordt op die andere pagina ook session_start aangeroepen?
 
Frank O

Frank O

18/06/2011 17:39:47
Quote Anchor link
ehm.... nee. Moet dat dan?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

18/06/2011 17:41:16
Quote Anchor link
@Frank, ja dat moet op elke pagina waar je sessions gebruikt moet session_start(); bovenaan.
 
Frank O

Frank O

18/06/2011 17:41:30
Quote Anchor link
OMG
Hoe simpel kan het zijn.
Jullie zijn mijn helden.
Gewijzigd op 18/06/2011 17:41:53 door Frank O
 
Wesley PHP

Wesley PHP

18/06/2011 17:46:00
Quote Anchor link
@Frank, nu heb je weer wat geleerd voor de volgende keer.
 
Frank O

Frank O

19/06/2011 14:50:36
Quote Anchor link
*remove*
Gewijzigd op 20/06/2011 07:36:19 door Frank O
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.