php session help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen de wilde

Jeroen de wilde

07/04/2015 14:28:23
Quote Anchor link
Beste,

k heb ene probleem bij elke pagina doe ik session_start();
en dan mak ik gebruik van session_id();
maar op 1 pagina van mijn volledig script start de session volledig opnieuw en krijg ik een nieuwe id.
maar dit is niet de bedoeling zou graag de bestaande id behouden.
Kunnen jullie me soms helpen.

Alvast bednakt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:11:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 14:31:37
Quote Anchor link
Om wat voor URL's gaat het? Gaat het soms om subdomeinen?
 
Jan R

Jan R

07/04/2015 14:32:39
Quote Anchor link
Heb je ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
session_name('UwSessieNaam');

gebruikt.
 
Jeroen de wilde

Jeroen de wilde

07/04/2015 14:33:34
Quote Anchor link
nee via .htacces moderewrite.

ik maak ook geen gebruik van session name enkel session id
Gewijzigd op 07/04/2015 14:35:48 door Jeroen de wilde
 
John D

John D

07/04/2015 15:03:37
Quote Anchor link
Misschien een require of een include waardoor het 2x wordt uitgevoerd in 1 script?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.